Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Animovaný
  • Akčný

Obsahy (4)

Master of the Rings: The Unauthorized Story Behind J.R.R. Tolkien's 'Lord of the Rings'

Master of the Rings: The Unauthorized Story Behind J.R.R. Tolkien's 'Lord of the Rings' (2001)

Ďalší z mnohých dokumentov o živote J.R.R.Tolkiena a jeho nezabudnuteľných dielach. Zaoberá sa prevažne dielami Pán Prsteňov a Hobit a ich dopadom na kultúru 20 storočia. Pre tolkienofilov sa jedná prevažne o zopakovanie si už známych informácií, pre človeka neznalého diania okolo prác Tolkiena o informatívny dokument s niekoľkými informáciami priamo od samotného Tolkiena.

jPod

jPod (2008) (seriál)

jPod je najspodnejšie oddelenie jednej počítačovej firmy, kde pracuje partička rôznorodých ľudí, ktorým začínajú prezviská na J. Skupinka vytvára zaujímavé počítačové hry s menším gore nádychom určené hlavne deťom a konzumnej spoločnosti.
Akonáhle však do jPodu príde nový šéf Steve Lefkowitz, osud takmer vydanej hry ako aj životy pracovníkov jPodu sa začínajú meniť.

Smrteľné podozrenie

Smrteľné podozrenie (2008) (TV film)

V jednu tmavú noc sa do domu Denvillovcov vkradne lupič a zastrelí Tylera Denvilla, veľmi bohatého a vplyvného manžela manipulatívnej Ann Denville. Podozrenie padá na každého blízkeho člena rodiny, nakoľko po zosnulom ostal grandiózny majetok.
Navyše Annina dcéra Hayle Deville a sestra politika Nathana sa dostáva do nemocnice kvôli mentálnej poruche. Ann sa snaží zastrašiť Nathanovu snúbenicu, mladú doktorku Heather McManus, nielen pred vstupom do ich rodiny, ale aj pred prílišným strkaním nosa do záležitostí jej mŕtveho manžela.

Fear Itself

Fear Itself (2002)

Krátkometrážny film, v ktorom autor zobrazuje záhradnú párty vyúsťujúcu oslavou dieťaťa, za zvukového sprievodu informácií o lete lietadla a letuškiných a pilotových príhovorov cestujúcim.

Reklama