Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (4)

Don Stark (herec / režisér)

14.12.2010

Počas strednej školy sa Don pripojil k divadelnému krúžku a dostal rolu v DARK OF THE MOON. V tom okamihu objavil svoju lásku k herectvu.Kariéra Dona Starka zahŕňa tri desaťročia. Pravidelne vystupoval v seriáli TIME COP, kde hrá tvrdého a drsného Eugena Matuzeka. Takisto účinkoval v BLESS THIS HOUSE, MAN IN THE FAMILY a… (viac)

Tommy Chong (herec / scenárista / režisér)

13.03.2009

Víťaz Grammy Award Tommy Chong je legendárny pre jeho príspevok k americkej komediálnej kultúre ako súčasť dua Cheech & Chong. Táto dvojica hrala v siedmich filmoch, z ktorých väčšinu Chong písal a režíroval. Takisto zrežíroval sólo film “Far Out Man“ a objavil sa vo viac ako 20 filmoch ako herec, režisér či scenárista. … (viac)

Wilmer Valderrama (herec / režisér)

13.03.2009

Wilmer Valderrama je stelesnením skutočného amerického snu. S rodinou sa presťahoval z Venezuely do Los Angeles vo veku 13 rokov za vidinou lepšieho života. Je to ako včera, keď bol Wilmer zahraničný študent a nevedel ani slovo po anglicky. A svoj charakter presne stvárnil v seriály “Tie Roky Sedemdesiate“, kde hrá zahraničného… (viac)

Ján Kroner ml. (herec)

13.03.2009

Známy slovenský herec pôvodne študoval na strojníckej škole. Je druhýkrát ženatý s herečkou Lenkou Košickou. Majú spolu dcéru Zuzanu (9.10.1992), ktorá je majsterkou Európy v hip-hopovom tanci a študuje na súkromnej umeleckej škole v Bratislave. (viac)

Reklama