Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Dobrodružný

Obľúbení herci (10)

Johnny Depp

Neviem, prečo by to malo byť otrapané, keď mám najobľúbenejšieho herca na čsfd v TOP. Pretože tento človek dostal neuveriteľný dar od boha - a to je totálne skvelé herectvo! Ako po prvé sa musím priznať, že som ho úplne prvý krát videl v Pirátoch z Karibiku, kde uchvátil skoro každého. Ožran a občas bojazlivá prdélka Jack Sparrow sa vďaka nemu stala kultovou postavou. Ďalej to už so mnou išlo normálne. Po prvých pirátoch bolo chvíľu ticho, ale potom pišla 2-ka a 3-ka, kde sa mala celá sága ukončiť (Mne sa aj ten tretí diel páčil, zabite). Potom som o nedlho zahliadol v trafike DVD Bojovník, kde sa uplatnil aj ako režisér a aj ako scenárista a jeho nomináciu na Oscara za Sparrowa ste mohli pokladať za vtip. Ako tak počítam, videl som "skoro" všetky jeho filmy a nemôžem sa za svoju úchylku hanbiť. Jednoznačne môj najobľúbenejší herec!

Will Smith

Ako je isto všetkým známe, Will začínal svoju kariéru ako rapper, žáner hudby mne veľmi vzdialený a dostal sa do jedného úspešo-neúspešného Fresh Princa. Seriálu o mladom rapperovi. Dá sa povedať, že áno, začínal zle veľmi zle, ale čo dokázal potom je neuveriteľné! Z normálneho bláznivého chalana sa stal herec, ako má byť, ktorý sa púšťa len do tých filmov, o ktorom vie, že mu neublíži. Ako po prvé som zhliadol v MIB, kde hral svoj typicky bláznivý charakter... v MIB II mu celkom uškodilo, že už bol skúsený agent bojujúci proti mimozemšťanom. Za zásadný zlom v jeho kariére je režisér Michael Bay, ktorého spolu s Martinom Lawrencom dostal na post akčných hrdinov ako "nešikovných" policajtov na Proti-drogovom oddelení. Jednoznačne jeden z najlepších hercov dneška. PS: Ja, Robot a Ja, Legenda a Ja, Will Smith boli veeeľmo dobré filmy:-)

Shia LaBeouf

"Měl jsem kámoše, s kterým jsem chodil surfovat a byl to herec. Já jsem se chtěl taky stát hercem, ale zistil jsem, že on na to šel přes modeling. Bylo mi jasný, že s tím mojím xichtem se do modelingu nedostanu." Shia LaBeouf sa dostal do môjho očka s filmom Transformers. Bay (už ako zo Smitha) z neho urobil hviezdu a jedného z najtalentovanejších hercov. Ešte pred TF hral v prkotinách alebo menšie vedľajšie roličky hlavných hrdinov a úplne sa pri nich stratil. Úplne po prvý raz som si ho všimol v Blbom a blbšom: ako sa stretli. Nezaujal ani tak svojím herectvom, ako práve svojím povestným xichtom. Potom mini roličky v Ja, robot po boku spomínaného Smitha a v Constantinovi po boku Reevsa. Áno, v Transformers svoj herecký um využil na plno a potom aj v Eagle Eye, kde zahral skvelého Jerryho Shawa. Držím tomuto týpkovi palce, či už len za xicht alebo do spolupráce s Bayom;-)"...no, když já teď zavolám Spielbergovi, tak mi to zvedne."

Clive Owen

Herec, čo má charizmu na rozdávanie! V každej svojej roli je tak presvedčivý, že nie je možné mu odolať. Aj by som zvlhol. Najlepší film je určite séria filmov pre BMW - The Hire, kde už vtedy ukázal svoj talent a bol kandidát na Bonda po Brosnanovi. Jeden z hercov, ktorý vie zahrať všetko. Od frajera (The Hire) až po najlepšieho hláškara a drsňáka (Shoot \'Em up). Mám ten jeho pohľad skrátka rád:-)

Sean Connery

Sean Connery - keď sa povie toto meno, predstaví sa každému postava James Bond. Áno, na tejto postave Connery začal svoju kariéru. V každom jednom dieli predviedol to najlepšie z Bonda. Povieme si na rovinu. Jediný Bond, ktorý sa mu vyrovná je Craig, ktorý jaktak ešte moc nepresvedčil. Connery zostane legenda a v naších srdciach bude jednoznačne naďalej. Nech ešte žije minimálne tých 10 rokov a natočí ďaľšiu bondovku, či už len ako cameo, alebo predchodca agenta 007. Sean, Ďakujeme.

Jack Black

Jednoznačne najotravnejší a najlepší komik novej generácie! Prvý-krát som si ho všimol v Škole Ro(c)ku, kde bol výborný! Film som si chcieť-nechchieť zamiloval a stal sa jedným z mojich najobľúbenejších. Potom som uvidel jeho kapelu s menom Tenacious D, ktorá má štýl hudby Humor Rock (,takže sid90 zmeň ten odpad! hajzle!) a o nejakú tú dobu natočil oveľa bláznivejší film ako je kapela sama. Black tu podával výkon hodný - neviem k čomu to prirovnať. Jeho xichty, čo predvádzal každú chvíľu boli neskonale originálne a zábavné. Keď začala moja Tenacious D mánia pustil som si aj seriál Tenacious D z produkcie HBO, ktorému som dal solídne 4*, ale rozmýšľal som o 5*, keď zazneli skvelé pesničky ako Lee alebo Karate. Jack, ak sa smiechom predlžuje život, zaručil si mi pár rokov naviac. Vďaka.

Jean Reno

Máš oči jako kúň! Jean Reno ma už v detstve dostal pre mňa z jedným najlepším snímkom Leonom. Jeho vzťah z Natalie bol už vtedy úžasný. Už dávnejšie som začal vyhľadávať filmy s ním. Keď si to tak prerátam, tak som s ním videl všetky filmy, ktoré natočil. Podľa mňa jeden z naj hercov a európska špička!

Russell Crowe

Pán Charizma. Naozaj. Jeden z najzaslúženejších Oscarov, ktoré som mal tú možnosť vidieť. Gladiátor - to je film, na ktorý sa zabudnúť nedá. Č už úchvatnou réžiou Ridleyho Scotta alebo práve Russelovým výkonom. Najviac ma na ňom zaujíma jeho pohľad. Dokáže sa pozerať romanticko, drsne, nasrano, či aj láskyplno a nežne. To je to kúzlo herectva, ktoré Russel dokáže naviazať so sebou samým. Mám ho fakt rád:-)

Steve Buscemi

Herec, ktorý má asi najnezapomenuteľnejší ksicht vôbec. Keby nebolo Andyho Serkisa, on by mal hrať Gluma!