Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Priatelia

Priatelia (1994)

Jednotka medzi sitcomami. Nepoznám človeka, ktorí by nemal rád tento seriál. Ja sám som ho videl niekoľkokrát a vždy som sa smial. To hovorí samo za seba.

Tie roky sedemdesiate...

Tie roky sedemdesiate... (1998)

Prvých 5 sérií nemá konkurenciu. Dokonca by som to porovnal s Priateľmi. Oni to vlastne sú Priatelia 70. rokov. Postava Kelsa je napísaná perfektne a Ashton Kutcher ju ešte lepšie hrá. Ale každá z postáv je sympatická a to hlavne preto, že sú takí rozdielni. Ďalšie série tiež neboli zlé, aj keď poslednú si už mohli odpustiť, keďže bez Kelsa a Erika to už nebolo ono.

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

Tak tento seriál je klasika. Nemám čo k tomu dodať.

Mestečko South Park

Mestečko South Park (1997)

Dobrá časť sa strieda s horšou časťou. Ale potom príde tá jedna geniálna a vy sa nemôžte prestať smiať. Hlavne keď sa týka Cartmana a všetkého čo s ním súvisí. Ostatní chalani sú tiež zábavní, ale bez Erica by to nebola ani z polovice taká sranda ako je. To, že graficky je to ako by som to kreslil ja, nikomu neprekáža, však o to ani nejde. Autori si berú na mušku ľudskú hlúposť a zveličujú ju do takých rozmerov, že sa niekedy až čudujem, ako ich to mohlo napadnúť.

Hrdinovia

Hrdinovia (2006)

Prvá séria ma držala v napätí ako žiadny iný seriál. Každú časť som hltal a nevedel som sa dočkať nasledujúcej. Ďalšie dve série si už neudržali tempo tej prvej, ale stále sú zaujímavé. Len dúfam, že tvorcovia budú vedieť kedy skončiť a nespravia z toho telenovelu.

Generation Kill

Generation Kill (2008)

Jeden z najlepších seriálov, aký som kedy videl. Hlavne pre jeho realistickosť. Neviem síce, koľko sa toho stalo naozaj, ale ja som tomu uveril. Vykreslenie charakterov postáv bolo geniálne, ako aj rozdieli medzi vojakmi. Niektorí boli úplne ľahostajní k umieraniu civilistov, iní sa z toho skoro nepozbierali. Tiež je pravda, že tam chýbala akcia, ale až tak mi to neprekážalo. Band of brothers bol o trochu lepší. Ale porovnávať tieto dva seriály je ako porovnávať 2. svetovú vojnu s vojnou v Iraku.

Nezvestní

Nezvestní (2004)

Po prvých dvoch častiach 6. série mením hodnotenie. Prvá séria si ale stále zaslúži päť hviezdičiek.