Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Western

Biografie (3)

Pola Raksa (herečka)

11.10.2011

Pola Raksa, vlastným menom Apolonia Raksa sa narodila v meste Lida, ktoré bolo súčasťou Poľskej republiky (v tom čase okupovanej ZSSR) a ktoré je teraz súčasťou Bieloruska. V roku 1943 sa jej rodina presťahovala do Lesnice, blízko Vratislavi v Sliezsku. Po štúdiu na strednej škole vo Vratislavi začala študovať polonistiku na… (viac)

Jennifer Crystal Foley (herečka)

04.10.2011

Jennifer Crystal je dcérou herca a komika Billyho, jeho manželky Janice Crystal a sestrou herečky a producentky Lindsay Crystal. Vo svetle kamier debutovala v roku 1991 v televíznom seriáli „Sessions”. Za svoj výkon bola v roku 1992 nominovaná na cenu Young Artist Award. Svoju prvú filmovú rolu hrala po boku svojho otca v roku… (viac)

Jenny McCarthy-Wahlberg (herečka / scenáristka)

31.08.2008

Jennifer Ann "Jenny" McCarthy sa narodila rodičom Danovi a Linde McCarthy ako druhá zo štyroch dcér v katolíckej rodine írskeho pôvodu. Po tom, ako ukončila štúdium na základnej a strednej škole, sa rozhodla študovať na Southern Illinois University ošetrovateľstvo. Keďže potrebovala peniaze na štúdium, poslala svoje fotografie… (viac)

Reklama