Reklama

Reklama

Necati Cumalı

Necati Cumalı

nar. 13.01.1921
Florina, Řecko

zom. 10.01.2001 (79 rokov)
İstanbul, İstanbul, Marmara Region, Turecko

Spisovateľská filmografia

Filmy
2013

İzzet Kaptan ve Oğlu (TV film) - poviedka

2011

Ay büyürken uyuyamam - kniha

1987

Uzun Bir Gece - poviedka

1985

Dul Bir Kadın - kniha

1984

Tutku - kniha

1977

Dila Hanım - poviedka

1974

Susuz Yaz - kniha

1964

Suché léto - poviedka

1959

Tütün Zamanı - kniha

Seriály
2014

Dila - kniha

 

Episode 27 - kniha (S02E27)

 

Episode 26 - kniha (S02E26)

 

Episode 25 - kniha (S02E25)

  viac epizód (9)
2013

Dila - kniha

 

Episode 35 - kniha (S01E35)

 

Episode 34 - kniha (S01E34)

 

Episode 33 - kniha (S01E33)

  viac epizód (31)
2012

Dila - kniha

 

Episode 16 - kniha (S01E16)

 

Episode 15 - kniha (S01E15)

 

Episode 14 - kniha (S01E14)

  viac epizód (13)
2005

Dernier seigneur des Balkans, Le - kniha

1974

Tütün Zamanı - kniha

Scenárista

Filmy
1985

Adı Vasfiye

1979

Derya Gülü - divadelná hra

1969

Boş Beşik - divadelná hra

1952

Boş Beşik - divadelná hra

Ovládací panel

Reklama

Reklama