Reklama

Reklama

Danielle DiLorenzo

Danielle DiLorenzo

nar. 03.06.1981 (42 rokov)
Lynnfield, Massachusetts, USA

Biografia

Danielle sa narodila 3. júna v Lynnfielde, štát Massachusetts, ako najstaršia z troch súrodencov. Už od mladosti sa zaujímala o športové aktivity, medzi ktoré patria basketbal, futbal a beh po dráhe. Na škole bola dokonca kapitánkou školských tímov posledných dvoch zmienených. Jej talent dokazuje aj fakt, že v šestnástich sa zúčastnila World Gothia Cupu a vďaka nemu vycestovala do Európy. Okrem športu sa venovala aj kariére modelky pre Ford Modeling Agency, ktorá organizuje módne prehliadky v bostonskej oblasti.

Pred účasťou v Survivor vyštudovala marketing a finančníctvo a presťahovala sa za prácou na Floridu. Tam pracuje pre farmaceutickú spoločnosť. Keď mala Danielle dvadsaťštyri, rozhodla sa skúsiť šťastie a prihlásiť sa do populárnej americkej súťaže SURVIVOR. A vyšlo jej to.

Danielle ako súťažiaca v Survivor – pozor na spoilery!  
Jej prvá účasť v SURVIVOR PANAMA – EXILE ISLAND bola pre ňu osobne veľmi úspešná. Na začiatku bola členkou kmeňa Bayoneta, neskôr po zlúčení kmeňa Casaya. V ňom sa udržala veľmi dlho a podarilo sa jej dokonca preniknúť medzi najlepšiu trojicu, pričom vyradila dokonca aj divácky obľúbenú Cirie. V tom jej pomohol ďalší obľúbenec divákov, Terry Deitz, ktorého sa však pred bránami finále zbavila a zobrala si doň namiesto neho Arasa. Aras sa stal nakoniec víťazom, ale Danielle si – okrem značnej nevôle – vyslúžila svojím ťahom aj účasť v HEROES VS VILLAINS.

Danielle nastupovala ako zloduch do dvadsiatej série HEROES VS VILLAINS o štyri roky neskôr, keď mala dvadsaťosem. V ťažkej konkurencii si neviedla zle, so svojimi spojencami Russellom Hantzom a Parvati Shallow sa dostala až do spoločného kmeňa Yin Yang a nakoniec obsadila siedme miesto. Vo finále venovala svoj hlas Parvati.
Koniec spoilerov.

Po skončení Survivora zostáva Danielle stále aktívna aj v oblasti televízie a filmu. Okrem niekoľkých krátkometrážnych filmov si zahrala aj v internetovom seriáli RIVER RIDGE, v nezávislom filme 180 a pomerne nedávno aj v snímke BLACK RUSSIAN.

unclejack

Hosť

Relácie
2000

Kto prežije

Herečka

Filmy
2015

The Black Russian

2014

F.O.S. (TV film)

2013

Ashley

2012

Armynel

2011

180

Reklama

Reklama