Reklama

Reklama

John Boockvar

John Boockvar

nar. 11.06.1971 (52 rokov)
Pennsylvania, USA

Biografia

Pochází z dvojčat (bratr Kenny) a jeho sestrou je Kathy Boockvar (významná americká politička). Se svou ženou Jodi měli čtyři děti.

Jeho otec, děda i praděda byli lékaři. Vystudoval Pensylvánskou univerzitu a pokračoval studií Neurologické chirurgie na Lékařské fakultě v Pensylvánii. Absolvoval stáž komplexní chirurgii páteře.

Dr. Boockvar byl ředitelem Centra mozkových nádorů, hypofýzového/neuroendokrinního centra a programu akustického neuromu na oddělení neurologické chirurgie a newyorského institutu hlavy a krku v Lenox Hill a manhattanských ORL nemocnicích. Byl profesorem neurologické chirurgie na Zucker School of Medicine v Hofstra-Northwell.

Byl mezinárodně známý svými odbornými znalostmi v oblasti chirurgie a poskytováním pacientům bezpečnou, účinnou a minimálně invazivní léčbu mozkových nádorů, poruch lební spodiny a poruch páteře. Specializoval se na chirurgii v oblasti benigních a maligních nádorů mozku, chirurgie lební spodiny a endoskopické hypofýzy, nádorů páteře a periferních nervů, minimálně invazivní chirurgie páteře a komplexních poruch páteře. Byl uznáván za svůj výzkum mozkových nádorů a biologie kmenových buněk.

zuzza11

Herec

Dokumentárne
2020

Lenox Hill (seriál)

 

Kruh se uzavírá (E08)

 

Bolest (E07)

 

Noc zemřelých (E06)

  viac epizód (5)

Hosť

Reklama

Reklama