Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show Dr. Oza je v USA známa a konečne máme možnosť vidieť ju aj u nás, konkrétne na TV Doma. Dr. Oz, uznávaný a obľúbený lekár, vo svojej talkshow rieši problémy nielen hostí (pacientov), ale aj všetkých ostatných. A pomôže i vám! Vďaka tejto talkshow majú diváci možnosť pochopiť a dozvedieť sa príčiny rozličných chorôb, fyzických či psychických, ale aj veci, ako to v našom tele naozaj v skutočnosti funguje. A najlepšie na tom je, že všetko je podávané s vtipom, ľahkosťou a zábavou. (DaliX)

(viac)

Recenzie (7)

ChArLeNe odpad!

všetky recenzie používateľa

Dr. Oz = snake oil salesman. K tomu podporuje tích, ktorí mu za propagáciu zaplatia, takže často si protirečí... Chcete spoznať ozajstný zdravý životný štýl, bez bullshitovania (magic pills, calorie restriction, excessive exercise)? Dr. Neal Barnard, Dr. Caldwell Esselstyn, Dr. John McDougall, Dr. T Colin Campbell ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Na samotný úvod - nie je nič horšie ako sa pozerať na vyplastikovaného muža - doktora,ktorý radí hravou formou tučným američankám o chudnutí,o tom ako by sa mali správne stravovať,o tele a o zdraví atd...Taká typická prihlúpla americká talkshow s prvkami humoru s prehnane vískajúcim a tlieskajúcim ženským publikom ako keby práve objavili neviem akú samozrejmú vec.Amerika is Amerika,čo k tomu viac dodať.Sama za seba ak náhodou na túto reláciu natrafím rady a informácie v nej sa u mňa ohrejú sotva 5 minút.Skrátka povedané - jedným uchom dnu,druhým von!Ale na druhej strane chválim,originálnosť námetu je vskutku výborná. ()

Reklama

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Čo dodať k tomuto úžasnému seriálu (alebo radšej Reality Show), ktorú som náhodou našiel na Tv Doma a ktorú odvtedy sledujem pravidelne. Dr. Oz je lekár, ktorý vo svojej relácií pravidelne ukazuje ľudom ako naše telo vlastne funguje, akú máme mať životosprávu a ako predísť chorobám a zraneniam. Je to skrátka relácia, ktorú sa oplatí vidieť tak u ľudí, ktorí majú nejaké problémy so zdravím ako všetkým ostatním. Navyše, keď je všetko podané zábavným štýlom. Nezvyčajná a na môj vkus jedna z najlepších a najužitočnejších relácií aké kedy boli:) ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je program ako sa patrí. Svoju komerčnosť dokázal vo veľkej miere využiť na dobré veci ako spropagovanie zdravého života. Rôzne analýzy, štúdie, rady ako žiť zdravo som hltal. Veľa odborníkov vyjadrujúcich sa na dané témy, zapájanie bežných ľudí, pokusy a experimenty, skrátka by som to nazval komplexným programom pre ľudí zaujímajúcich sa o zdravý životný štýl. Náučné, poučné, inšpiratívne, rozumné a hlavne normálne na danú tému. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama