Reklama

Reklama

Epizódy(9)

Obsahy(1)

Prelomový seriál prerozprávaný cez prepojené telefonické hovory zachytáva tajomný príbeh niekoľkých neznámych ľudí, ktorých životy upadnú do chaosu tesne pred začatím apokalypsy. (Apple TV+)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (9)

Hovory (2021) 

Zaujimava forma tohoto kratkometrazneho kusku. Kvalita jednotlivych dielov obcas zakolise. Za mna su najkvalitnejsie jednoznacne druha, osma a zaverecna epizoda. Kraluje im vsak suverenne osma s vynikajucim coverom znamej pesnicky v zavere. Ako celok mierny nadpriemer. Pre divaka s predstavivostou by toto mystery sci-fi malo byt lahko stravitelne a obcas to ma i slubnu atmosferu, avsak nic prevratne. I tak odporucam. 60% ()

Koniec (2021) (E01) 

Zaujimave mystery, kde plne pracuje vasa predstavivost a reaguje na neprijemne podnety z audia hovoro. Uvidim, kam to povedie. Kratka minutaz je vyborna. ()

Začiatok (2021) (E02) 

Presvedcivejsie a viac ma vtiahlo do pribehu. Napadite. Vyborna hudba v zaverecnych titulkoch. ()

Pedro cez ulicu (2021) (E03) 

O rad slabsie, viac-menej iba vztahovka s jednou zvlastnou premisou. 50% ()

Je to len v tvojej hlave (2021) (E04) 

Opat vztahovka. Divakova predstavivost tentokrat pracuje na tom, co sa deje lekarkinej sestre, hoci nam ponukaju celkom uveritelnu loz.. Meh.48% ()

Ja, moje druhé ja a Darlene (2021) (E05) 

Zaujimave, avsak vyznam predoslym castiam dava iba "nazor" telefonistky na 911-linke ohladom "podobnych volani". Zaver samotny som zial uz presne predvidal. ()

Mama (2021) (E07) 

Skoda, ze tato epizodka nema aj vizualne stvarnenie. :) Kazdopadne trochu odklon, od toho, co sa nam teraz snazili predostierat. Takze to "melting" je postupne a este mozete par minut fungovat? Hm...:) ()

Je na palube lietadla nejaký vedec? (2021) (E08) 

Slusna atmosfera a v zavere dost silne emocie. Absolutne dokonaly hudobny zakusok od 15:22 s vybornou verziou znameho songu od Stevie-ho Wonder-a - I Just Called To Say I Love You. Velmi naladovy zastrety duet. Ak som spravne hladal, od talentovanych umelcov - Ryan Downey a Golda May. Zial, ked sme mnohi vyjadrili zaujem o zverejnenie songu, priamo Ryan Downey na FB uviedol, ze na to nemaju prava, pretoze to naspievali pre producenta serialu a spolocnost STUDIOCANAL. Ak by ste to niekto kdesi "nasiel", poprosim info do PM. Urcite by som si song kupil. Thanks. :) Slusne stvorhviezdie. ()

Dievča prestupného roku (2021) (E09) 

Zaujimave a konecne aj vysvetlujuce a "tmeliace" pojivo vsetkych casti. Takze "reset". :) 65% ()

Reklama

Reklama