Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(14)

Seriál Starý chlap sa zameriava na Dana Chasea, ktorý pred desiatkami rokov utiekol zo CIA a odvtedy žije mimo spoločnosti. Keď za ním príde nájomný vrah a chce ho zabiť, starý agent zistí, že ak si chce zabezpečiť budúcnosť, musí sa vyrovnať s minulosťou. Vypátrať Chasea povolajú námestníka riaditeľa kontrarozviedky FBI, a to pre jeho komplikovanú minulosť so samotárskym utečencom. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa Mukade k tomuto seriálu (6)

Season 1 (2022) (S01) 

series from "not kids anymore" men ()

II (2022) (S01E02) 

another baba yaga, baba gogori yaga xD ()

III (2022) (S01E03) 

Wtf, what is baby flash doing here lol ................................ Tie hory vypadajú úplne ináč ako v Rambovi 3, aj mudžahedíni, ktoré z toho je podfuk, či väčší podfuk? xD (tipujem že Rambo) ()

IV (2022) (S01E04) 

Ten koniec s tým vydieraním mi naprosto nesedel. Neveľmi realisticky nejako nabrala istotu že jej nezakrúti krkom, bolo to dosť šialené. Proste dovtedy vyzerala že má ako-tak rozumu, ale po tomto... , skrátka inconsistent. ()

VI (2022) (S01E06) 

"...taken by who? ........ The old man."  Á, tak tak to je The Old Man... LOL ()

VII (2022) (S01E07) 

Tak parádny záver, ktorý mení veci, náklonnosti, som teda naprosto nečakal. Ešte chvíľu pred twistom, pozrúc na čas, zistiac, že to ani náhodou nestihnú prijateľne uzavrieť, som začal kliať na ďalší debilný záver seriálu. Ale potom, po tom... , mi už vôbec nevadí ako sa to skončilo, naopak. :) ()

Súvisiace novinky

Režisér Spider-Mana chystá Star Wars seriál

Režisér Spider-Mana chystá Star Wars seriál

22.02.2022

Jon Watts (Cop Car, Spider-Man: Bez domova) pomohl nakopnout superhrdinskou značku Spider-Mana do miliardových výšin, a tak má teď v Hollywoodu a zejména u Disneyho velmi dobré jméno. Šéf Marvelu už… (viac)

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (viac)

Reklama

Reklama