Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, láska, smrt i katastrofa, která doslova visí ve vzduchu. Absurdní komedie režiséra Noaha Baumbacha, nominovaného na Oscara. (Netflix)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (137)

kluk z Na 

všetky recenzie používateľa

Bože můj. Ok. Chápu. Divně mluví a vše to je takový geniální. Ale zabilo to všechny očekávání, ať už se na to někdo těšil kvůli vtipu, dramatu nebo survivoru, prostě to s náma sprostě vyjebalo a okradli o čas. Nejvtipnější na tom je, že rok na to se v Americe vysekal vlak s chemikáliema, kterej udělal toxickej mrak. Hehe. ()

siloalampa 

všetky recenzie používateľa

Výkon Adama bol ale vynikajúci a prvých 20 minút to vyzeralo zásluhou dialógov nádejne. Potom sme išli prudko z kopca dole, až som nakoniec vlastne nevedel, kto mi tým, čo chcel vlastne povedať... Komédia - nesmial som sa, dráma - nedojímal som sa, mysteriózny - to už vôbec nie... Celkovo: taký pokus - omyl. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"White Noise" určite nie je najlepším filmom od Noaha Baumbacha, ktorý som mal možnosť vidieť, no nemôžem povedať, že by išlo pre mňa o zlý počin. Každopádne, berte to ako pohľad niekoho, kto má rád bizarné filmy, komu určité typy scénok a humoru nevadia a naopak ich skôr vie oceniť. Na tento film som sa tešil odkedy som sa o ňom dozvedel. V prvom rade milujem Baumbachovu réžiu a zmysel pre humor, Greta Gerwig sa po dlhej dobe opäť postavila pred kameru a navyše to kombinovalo trošku prvky absurdnej komédie. Proste film pre mňa jak stvorený. Vo výsledku by som však mohol otvorene priznať, že som si viac užil prvú hodinu filmu, ktorá je o niečom úplne inom a druhú som sa už vedel aj kus nudiť. Nemám však pocit, že by som premárnil svoj čas. A opäť sa tu dočkáme kvalitne natočených a zahratých scénok, pričom najviac pre mňa vynikla scénka medzi Gretou Gerwig a Adamom Driverom, kde prichádza veľké priznanie. Tie herecké výkony sú na oboch stranách absolútne fantastické. Napriek tomu, že mi toto neprišla rola vyslovene pre Gretu a jej šarm a humor tu nejako nechcú preraziť von, vie svoju postavu veľmi kvalitne zahrať. To bez debaty. No je treba uznať, že napríklad v "Mistress Americaalebo "The Dish And The Spoonsom si ju užil oveľa viac. Ale zase decká sú výborné, dialógy majú v sebe dobrú dávku humoru a bol som zvedavý kam sa to celé nakoniec posunie. Mám taký pocit, že film je viac-menej metaforou na modernú spoločnosť a ako vieme v určitých situáciách reagovať. A možno aj to, že dav ľudí najviac zaujíma otázka ich vlastnej existencie. Preto sa možno aj Hitler stal tak populárnym a vedel by sa stať znovu. Prečo spomínam vlastne v tomto komente Hitlera? Lebo aj on má v tomto koncepte určitú rolu. Je to vskutku zvláštny mix a asi som si to úplne neužil, ale som rád, že som film aspoň videl. Dúfam, že budúci projekt dopadne lepšie a rovnako, že Gretu uvidíme viac pred kamerou. Mám rád aj jej režírované projekty, no ako herečku ju proste milujem. A sorry Marceloo, že ťa ten film zaujal, no nenadchol. V niektorých veciach sa asi úplne nezhodneme. :) Hodnotenie: B- ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Film střídal pasáže, kdy mluvili stejnou řečí jako já s těmi, kde mluvil řečí úplně jiného kmene. A přesně to ovlivnilo nejvíce moje hodnocení v momentě kdy jsem dialogům a chovaní hlavních hrdinů rozuměl mě film přišel velmi atraktivní a zajímavě podaný, v momentě kdy to bylo opačně jsem jen čekal na změnu pasáže. Adam Driver je tradiční kvalitka a filmřaský se taky jedná o povedenou práci. ()

geek.ondra 

všetky recenzie používateľa

Baumbach opět poukázal na svou režijní a hlavně scenáristickou zručnost ale bohužel už ne tak silně jako minule. Bílý šum je zábavný, chytrý a i poměrně hezký film který bohužel i přes veškerou svou sympatickou snahu prohrává souboj se svou předlohou na plné čáře. Nekompromisní chvála tak může směřovat pouze na herce v čele s opět vynikajícím Driverem který snad nikdy nezklame. 7/10 ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (9)

  • Scéna auto naháňačky bola vymyslená pre účely filmu a v knihe sa nevyskytuje. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (viac)

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

07.09.2022

The Acolyte, nadcházející Star Wars seriál zasazený poprvé do období dávno před prequelovou trilogií v éře tzv. High Republic, nabírá další hvězdnou posilu. K dříve oznámené Amandle Stenberg … (viac)

Reklama

Reklama