Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

První generace superhrdinů se skoro sto let starala o to, aby byl svět v bezpečí. To samé se teď očekává od jejich dětí. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (3)

Mráčky se zabarví do sluníčkova (2021) (E03) 

Vynikajúca epizóda. Spomenuli sa náckovia, objavili sa dve lesby a tak dve tretiny predplatiľeov Netflixu zažilo mnohonásobný orgazmus napriek tomu že sa nič nedeje, teda okrem udalostí z 30 rokov. 99 vajíčok pripravených na raňajky bolo tým najlepším čo epizóda ponúkla. ()

U všech čertů (2021) (E04) 

Ešteže je aspoň dej v 30 rokoch aspoň ako tak zaujímavý, inak by som to vzdal, pretože Netflix a jeho propagácia mladých sebavedomých zfetovaných píč ma absolutne nezaujala, tak ale po buzerantoch a náckoch tieto bezmozgy spomenuli aj ďalšie svoje božstvo - zfetovaný odpad spoločnosti - a splnili tak očakávania, ktoré inteligentní ľudia od akejkoľvek sračky z ich produkcie očakávajú. ()

K čemu to je? (2021) (E05) 

Mladý sebavedomý afroameričan, pochopiteľne nezamestnaný chce vďaka svojej fašistickej povahe, typickej pre jeho rasistickú rasu ihneď zo svojho domu vyhodiť dvojicu bielej menšiny ktorá mu ponúka prácu. Bolo by dobré aby Netflix bezplatne túto epizódu ponúkal v osadách našej krajiny aby si osadníci z Katanu uvedomili akí majú byť hrdý a nechodili pravidelne na autobusovej stanici žobrať sami či prostredníctvom svojich detí peniaze od nepracujúcich ľudí...Chloe konečne trtká tak že neurobí diery v stene a Jupiter navštívi psychiatra...mám obavy že keď dorazím túto sériu budem zrelý vyhľadať jedného aj ja...v porovnaní s prvou epizódou ubudlo 70 hodnotení a aj to je dôvodom prečo sa epizóda dokázala udržať v červených číslach. ()

Súvisiace novinky

Spartakus se vrací na obrazovky

Spartakus se vrací na obrazovky

10.02.2023

Stanice Starz se údajně dohodla s tvůrcem seriálu Spartakus Stevenem S. DeKnightem (Daredevil, Pacific Rim: Povstání) na vzniku nového pokračování historické řežby z roku 2010. Původního Spartaka… (viac)

Reklama

Reklama