Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kowloon sa otriasa sériou mysterióznych vrážd. Už štrnásť žien sa stalo obeťou brutálneho vražedného stvorenia, ktorým, ako sa polícia domnieva, by malo byť stvorením z ríše plazov podobné hadom. Útoky tejto bytosti sú stále sprevádzané slepým mužom vyhrávajúcim na flaute. Inšpektor Jackie Koh (Man Tai-Sin) a jeho asistentka Lee (Guk Jeong-Suk) sa púšťajú do namáhavého vyšetrovania, pri ktorom sa spoznajú s tajomnou reportérkou Helen Yu (Chan Lai-Wan). Čoskoro sa im stane viac ako zrejmé, že Yu pred nimi niečo skrýva. (beso74)

(viac)

Recenzie (1)

inutihar 

všetky recenzie používateľa

Bizarní záležitost v tradičním mash-up pojetí Geroge Ho - tedy vzniklá sestřihem několika nedokončených filmů doplněných dotáčkami. Zmatený příběh o pátrání po vrahovi, kterým je dívka ovládaná jakýmsi šamanem a měnící se proto v hadí monstrum, kterou může zastavit pouze hlavní hrdina pomocí magického prstenu. Do toho naprosto surreálné erotické scény a děsivě nadabovaní čínští policisté a jakási čarodějka, která se snaží hlavního hrdinu zabít. Ano, vůbec jsem nechápal, co se tam děje. ()

Zaujímavosti (1)

  • Zostrihaný taiwanský film Grudge Of The Sleepwalking Woman (1983) doplnil režisér Godfrey Ho o bojové scény a Richarda Harrisona. (beso74)

Reklama

Reklama