Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Veľká Británia Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Recenzie používateľa Anderton k tomuto seriálu (7)

Ví o tobě (2021) 

Komorný, tak trochu ťažko zaraditeľný seriál, pretože už len popis kombinácie žánrov je určitým spoilerom. Najlepšie vopred nič nečítať, v čom som osobne urobil chybu, ale našťastie som sa nedozvedel všetko. Seriál skvele graduje, ale pozor, nie je to ten prípad, kedy je každá epizóda lepšia než tá predchádzajúca, tu ide skôr o vyhodenie výhybky niekde v dvoch tretinách deja. Hereckému ansámblu dominuje Eve Hewson, Simona Brown taktiež odvádza skvelú robotu a nakoniec som prišiel na chuť aj Tomovi Batemanovi. No a Robert Aramayo je už dnes Elrond, takže asi ním bude už navždy, aj takto spätne. I keď všetko do seba logicky zapadlo, druhá séria by nemusela byť vôbec od veci, ale mohlo by ísť aj o prúser... ()

Náhodná setkání (2021) (E01) 

V éteri sa povráva, že tento seriál je v skutočnosti slušný mindfuck, tak prečo ho nevyskúšať, šesť epizód nie je veľa. Prvá časť príliš nepresvedčila, ale niektoré snové, až hororové scény dávajú poznať, že nepôjde o jednoduchý príbeh milostného trojuholníku. Herci, resp. herečky, sú presvedčiví, takže verím, že sa to rozbehne a stane sa z toho riadne psycho. Postava Eve Hewson a jej chovanie zase dáva hinty, že to tak bude. ()

Bdělé snění (2021) (E02) 

Toto by mohol byť začiatok krásneho priateľstva... jedine že by nebol :) ()

První dveře (2021) (E03) 

Milostný trojuholník sa naplno rozbehol, čo nie je až tak extra zaujímavé. Omnoho zaujímavejšie sú vizualizované sny a niektoré odhalenia. A náznaky toho, že príbeh sa ukáže byť nakoniec zrejme slušným mindfuckom. Zároveň sa ukazuje, že obe herečky, Hewson aj Brown, sú oveľa zaujímavejšie ako hlavná mužská postava. To sa ale týka aj pacienta z minulosti a pacienta zo súčasnosti, ktorí sú skrátka lepšie napísaní aj zahraní, než ústredný nesympatický metrosexuál v podaní Batemana. ()

Rob (2021) (E04) 

Druhá polovica série naberá na obrátkach a je fajn, že expozícia bola trochu pomalšia, pretože sme sa dostatočne zoznámili s postavami a ich osudmi. Vzťahy sa logicky vyhrocujú, niektoré tajomstvá vyplávali na povrch, niektoré ostávajú ešte skryté. Najviac stále tešia snové sekvencie a štvrtá časť naznačuje, že to bude ešte väčší mindfuck, než naznačovali prvé tri časti. ()

Druhé dveře (2021) (E05) 

Tak tvorcovia vytasili karty na stôl a keďže som vďaka šuškande očakával, čo sa približne stane, tak nedokážem objektívne usúdiť, ako by som na konkrétny nadprirodzený zvrat reagoval ako divák absolútne neznalý veci. Nakoniec to ale neprekáža, pretože to začína pekne zapadať do seba a otvára sa aj priestor na interpretácie, ako môže vyzerať záverečný twist. Ak bude taký, ako predpokladám, budem spokojný. Ak ešte lepší, tak budem spokojnejší ešte viac. ()

Ví o tobě (2021) (E06) 

Tak finále ukázalo, že všetko bolo vopred skvele vymyslené, do poslednej bodky. Nečaká nás iba jeden zvrat, ale hneď dva, pričom ten záverečný možno odhadnete už v piatej epizóde, ten predtým, vo finále v dome, som osobne neočakával. Som nesmierne potešený, že forma, akou seriál skončil, nekopíruje drvivú väčšinu konkurencie, ale nechcem spoilerovať prečo to tak je. Pokiaľ si myslíte, že trilery by mali na konci vyvolávať zimomriavky, tak Behind Her Eyes graduje vo svojej finálnej epizóde až šiestozmyslovským spôsobom. ()

Reklama

Reklama