Reklama

Reklama

Vianoce na vidieku

(TV film)
  • Kanada Christmas at Maple Creek

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď sa autorka ľúbostných románov Diana (Jeni Ross) dozvie, že Maple Creeku, očarujúcemu mestečku, ktoré ju inšpirovalo k písaniu, hrozí krach, využije svoju slávu, aby pomohla vzbudiť záujem o mesto sponzorovaním vianočného festivalu. Podujatie umožní návštevníkom prežiť Vianoce tak, ako niekdajší osadníci. Diana zhromaždí svoju rodinu a priateľov, aby sa tiež zapojili, na každom kroku však naráža na miestneho kováča a mestského historika Cartera (Jake Epstein). Keď títo dvaja musia spolupracovať, aby mestečko stihli zachrániť ešte pred Vianocami, začne to medzi nimi po počiatočných nezhodách iskriť. Ale keď príťažlivý model z obálok jej kníh a zároveň jej tajná láska, Greg (Olivier Renaud), prekvapí Dianu v Maple Creek večer pred veľkým vianočným bálom, ocitne sa citovo rozpoltená medzi dvomi mužmi. Pre ktorého z nich sa napokon rozhodne? (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Aj keď Jeni Ross je krásne a sympatické mladé dievča (čo ukázala už v "Christmas Jars"), tak nedokáže zakryť všetky nekvality tohto filmu. Prakticky tu máme ďalší veľmi priemerný vianočný film, ktorý vieme od A do Zet predvídať kompletne všetko. Okrem toho ma akosi začínajú iritovať dvojice, ktoré sa najprv musia začať neznášať, aby si potom uvedomili, že sa majú vlastne radi. Začína to byť fakt otravné. Okrem toho neviem čo by sa na tom filme dalo nejako výraznejšie pochváliť. Príbeh je neskutočné klišé a prevarený snáď vo všetkom, všetci veľmi dobre vieme s kým nakoniec Diana skončí a dokonca mám pocit, že sa tomu ani nesnažili tvorcovia dať nejakú zaujímavejšiu zápletku, ktorá by mohla nejakým spôsobom lepšie ukázať čaro mestečka Maple Creek. A práve preto je "Christmas At Maple Creek" alebo "A Christmas Village Romance" len jeden nezaujímavý romantický film bez nejakého zaujímavejšieho prvku, ktorý by ho nejako oživil. Jeni Ross je zlatá, občas je tu scénka, ktorá funguje a nemôžem to označiť za hrozný film, no oproti jej minulému vianočnému projektu, toto je skutočne veľmi slabé. Hodnotenie: C ()

kralMiroslav 

všetky recenzie používateľa

Podpriemerný vianočný film, ktorý som ani nedopozeral, a to sa mi často nestáva. Nič ma na ňom nezaujalo, ani dej, ani herci, ani hudba, ... ()

Reklama

Galéria (27)

Reklama

Reklama