Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o jedné studující zrzečce, která píše do školních novin a chce letos napsat velký vánoční článek. Proto se rozhodne, že napíše příběh o anonymních vánočních sklenících, které dostávají potřební. Film vypráví o její investigativní žurnalistice, kdy pátrala, kdo je tim dobrodincem. (Wlastik)

Recenzie (3)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tak "Christmas Jars" sa nebránim dať vysoké skóre napriek tomu, že som bol schopný jednotlivé udalosti trošku predvídať a samozrejme sa dočkáme aj klasického scenáru, kde budú odhalené klamstvá. Prečo? Pretože tento film robí jednu úplne obyčajnú vec opačne, ako to robí väčšina klasických vianočných TV filmov. O čo ide? Veľké množstvo týchto filmov má romantickú linku ako hnací motor a príbehová časť je tam na doplnenie a odzvláštnenie. Tu som mal pocit, že romantická linka je druhoradá a film sa primárne sústredil na to, na čo sa mal. Príbeh ohľadom vianočných pohárov. A vďaka tomu jednotlivé momentky skutočne fungujú. Pretože keď príde čas na tie emocionálne časti, tak skrz fakt, že si to viete predstaviť, tak sú to momentky, ktoré by ste súčasne chceli, aby sa udiali. A sú spracované veľmi pekne. V jadre mám pocit, že tu sme mohli mať skutočne perfektný vianočný film, ktorý mohol byť iný než všetko čo som kedy videl, no napriek tomu si myslím, že k tomuto sa niekedy opäť vrátim. Príbeh pôsobí úprimne, je uveriteľný, a nevadí mi, že produkcia mohla byť kvalitnejšia (mám pocit, že postavy absolútne nestarnú), ani tie klišé. Toto malo nabehnuté byť veľkou vianočnou klasikou. Ale napriek tomu, že filmu nedávam plný počet, ide o vianočný film, ktorý je podľa mňa potreba vidieť. A rozhodne jeden z tých, ktorý ma dojal absolútne najviac a nabudil ma vianočnou atmosférou. Hodnotenie: A- ()

Teachman 

všetky recenzie používateľa

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Wlastik 

všetky recenzie používateľa

Takovej nízkonakladový film z příběhem z maloměsta o jedné studentce, která píše pro školní noviny a chce napsat velmi speciální vánoční článek. Příběh výjimečně pěkný a originální. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama