Reklama

Reklama

Šanai marriage honey

(seriál)
  • Japonsko 社内マリッジハニー (viac)
Trailer

Epizódy(7)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Taková pohádka. Nereálné, ale je to vlhký sen každé ženy. Zničehonic získat pohledného milého rozumného a prostě nejúžasnějšího muže na světě, který vás bude milovat až za hrob. Je fakt, že se mi na tom líbilo to, že se to vždycky přiblíží k nějakému klišé, ale vyhne se obloukem jeho klišoidnímu řešení. Zajímavé také bylo, že se to dotklo i rozhodnutí nemít děti. Sice rychlíkem, ale zaznělo to tam. A zaznělo to bez odsudků. Což mi přijde hrozně fajn. Aspoň ta povrchní zmínka. Seriál by se dal popsat jako roztomilý dortík plný druhořadého cukru. ()

Martinka888 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to moc… dokonale, nerealne, pohadkove, sladke, ale i to clovek obcas v zivote potrebuje a tenhle vcelku kratky kousek mu da uplne vse z toho, navic temer kazdy dil konci sexem :D Tresnickou na dortu je pak hlavni hrdina, ktery je naprosto k sezrani a i hrdinka je sympaticka, ne zadna uplne blba naivka, jak japonci casto ty zeny prezentuji.. Pro beznadejne romantiky je tohle must see! ()

Reklama

skorpik42 

všetky recenzie používateľa

Výborná oddychovka pre jeden večer. Netreba v tom hľadať nič hlbšie, len sa treba posadiť, vypnúť a nechať sa unášať na vlne naivity a roztomilosti. Vyzdvihla by som hlavného herca, ktorý sa zo začiatku zdal "tvrďák", ale neskorej hádzal grimasy, pri ktorých mi trhalo kútikmi. ()

Reklama

Reklama