Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett kráľom. (Disney+)

Recenzie (69)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vylucne pre fanusikov tohoto univerza. Okrem chaotickej a tazkopadnej hry s typickymi maskami a kostymami a kratkeho parkour-u, ma vobec nezaujala ani pribehova stranka - ta takmer absentuje. Nebyt uvodneho "Lukasovho-loga", ktore vas mozno "zorientuje", mnohi divaci by to ani nedopozerali. Strasna bieda a preto si ani len nedovolim porovnat to s Mandalorian-om. Zrejme pozriem este dalsiu cast, ci bude aspon ukazany "smer", kam sa to mieni uberat. Nikdy som vsak nebol nekriticky ani voci zvucnym menam a prvou epizodou ma Favreau, ci Rodriguez teda "sokovali". ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

The Book of Boba Fett sa paralelne pozerá na dve časové roviny príbehu. Začína nám to flashbackovými zábermi na udalosti, ktoré nasledovali po tom, čo sa Boba Fettovi podarilo uniknúť zo Sarlacca. Hneď ako prvé prišiel kvôli Jawaom o svoju zbroj, neskôr nato ho uväznili piesoční ľudia Tuskeni, u ktorých sa vyznamenal tým, že pokoril akési púštne monštrum. Keď sa prenesieme do budúcnosti, tak Boba Fett sa pokúša presadiť svoju autoritu, čoby nového Lorda a Daimyoa zločineckého podsvetia na Tatooine, nakoľko si uzurpoval trón po Jabbovi Huttovi. Nebránim sa ani porovnávaniu s Mandalorianom, ktorý oplýval podobnou temnejšou atmosférou. Soundtrack je aj tu slušný, avšak tomuto seriálu skrátka chýba šťava, drive, originalita a v podstate nejaká vlastná tvár či štýl. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Príbeh nasledujúci po Epizóde V a teda začína Bobovým únikom z púštneho červa. ale iba na to aby sa dostal do spárov Piesočných ľudí. Sekvelovo sa pozeráme aj na budúcnosť kedy Bobba zasadne na Tattoine trón Jabu Hatta a nárokuje si jeho práva. Prevedenie: Prvá časť nemala až taký ťah na bránu ako by som od pilota čakal ale na druhú stranu je príjemne nostalgická a vykresľuje udalosti retrospektívne čo si teda mega cením.   80% ()

Remivsremi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První epizoda nám jasně dává vědět, co můžeme očekávat od druhého hraného SW seriálu. A asi bez překvapení se tady jede ve stejném duchu jako v případě Manda. Epizodní questy, zajímavá vizuální stránka a občas pocit, že se na obrazovce téměř nic neděje. Fanoušci Mandaloriana budou spokojení, pokud jste ale u něj brblali, tak budete vědět, do čeho případně půjdete již podruhé. ()

dO_od

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

// Uf, půl hodiny a já měl chuť přetáčet. Co jiného ale čekat od pětistránkového scénáře a přesně zero zajímavých postav. A když už nevíš co (v první epizodě), přihoď tam monstrum. Leaky a teorie mě namlsaly, že by to nemusel být stejný průšvih co Mandalorian, a já na to zase skočil. Poslední roky jsou pro mě coby fanouška Star Wars fakt tvrdý. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (7)

  • Čtyři psí roboti jsou ve skutečnosti roboti známé průkopnické americké firmy Boston Dynamics. (UncleMorty)

Reklama

Reklama