Reklama

Reklama

Boba Fett: Zákon podsvetia

(seriál)
  • Česko Boba Fett: Zákon podsvětí (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Epizódy(7)

Boba Fett, kedysi nájomný lovec, objavuje na planéte Tatooine svoje nové ja po boku Fennec Shand. (Disney+)

Recenzie používateľa matony1989 k tomuto seriálu (2)

Kapitola 3: Ulice Mos Espa (2022) (E03) 

Po vynikajúcom Mandaloriane, kde sme videli starého dobrého Boba Fett v akcií ako za starých čias, kedy bol obávaným lovcom odmien v galaxií, som sa nevedel dočkať kedy ho uvidím v jeho vlastnom spin-offe. Štyri epizódy za mnou a ja stále čakám na toho Boba Fetta z Mandaloriana. Namiesto toho máme niekoho v jeho brnení, kto hrá druhé husle vždy keď je na obrazovke s jeho kumpankou Fennec. Počas jeho retrospektív je obstojný, ale akonáhle sa vrátime do “súčasnosti”, je z neho truhlík. Akosi zabudne bojovať, stláčať tlačítka na lodí na vypustenie seizmickej nálože, dokonca aj rozprávať za seba. Tak to dopadne keď máte v podstate 2 rovnaké postavy ( obaja schopný zabijaci, drsniaci ) a dáte ich do rovnakej scény, tak potom ako ich odlíšiť aby boli zaujímavý? Bohužiaľ je to na úkor postavy, podľa ktorej je pomenovaný seriál. Okrem nekonzistneho scenára, čo sa hlavnej postavy týka, mi vadila už iba jedna vec a to bol motorkársky gang robotníkov. Nemohli si dovoliť kúpiť ani vodu, pretože nebola v meste pre nich práca a obchodník zdvihol ceny. Mali na sebe ale augmentácie, za aké by sa nehanbili ani v utopistickom Star Treku. Vôbec mi to nesedelo do sveta Star Wars a už vôbec nie na púštnu planétu, kde je piesok a prach úplne všade. Efekty inak na seriál super, StageCraft alebo Volume robia svoje čaro a scény vyzerajú veľmi prirodzene. Dúfam, že bude ešte nejaká chuťovka kde Boba zažiari. ()

Kapitola 7: V mene cti (2022) (E07) odpad!

Pozor Spoilery Tak finále za nami. Motív Boba Fetta stále neznámy. Hlavný hrdina ktorý nerobí vlastné rozhodnutia, ale je len posúvaný dejom pasívne inými postavami, nie je zaujimavý. Buď za neho hovorí a rozmýšľa Fennec, alebo ustúpi okamžite teenagerskemu bike gangu, ktorý nechcú poslúchnuť jeho povely/plány. ( Boba: ideme sa skryť do paláca, tam máme dobré miesto. oni: nie, my ostaneme tu. Boba: ok, ostaneme tu.) Veľké vyvrcholenie absolútne bez napätia, bez postáv na ktorých by mi záležalo.  Nesmrteľnosť postavy kvôli jednej prilbe a náprsnemu platu, ktorý je neskutočný magnet na všetko čo je na Bobu vystrelené. Neskutočne hlúpe zábery ako do nich prášia non-stop, už to nimi klepe, ale všetko to pália zrovna do brnenia, takže vyviaznu vždy bez škrabnutia (znova, žiadne napätie, lebo hrdina proste v ohrození nie je). Na vycvičenie rancora bolo vraj treba neskutočne veľké úsilie a čas, ale nič z toho nebolo nikdy ukázane ( okrem scénky kde sa to spomínalo), ale odrazu je proste vycvičený. plusy epizody : - Boba na Rancorovi - Mando + Boba fight ()

Súvisiace novinky

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

09.01.2024

Lucasfilm na oficiálních stránkách Star Wars jen tak mimochodem odhalil, co dalšího nás ohledně vesmírné ságy čeká. Pod režijním vedením Jona Favreau a produkčním dohledem Davea Filoniho a Kathleen… (viac)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (viac)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (viac)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (viac)

Reklama

Reklama