Reklama

Reklama

Čas vianočných zázrakov

(TV film)
  • USA A Godwink Christmas: Second Chance, First Love

Obsahy(1)

Margie (Brooke D'Orsay) a Pat (Sam Page) spolu zažili prvú stredoškolskú lásku, po maturite ich však rozdelili odlišné životné cesty. Pat, ktorý je teraz rozvedený, sa vracia do rodného mesta Boise, aby začal odznova a získal novú prácu po tom, čo 15 rokov žil ostrovný život na Havaji so svojimi dvoma malými synmi. Keď si po príchode domov vybavuje rýchlu záležitosť, Margie zbadá Pata v jeho povestnom červenom kabriolete, zastaví ho a obaja sa zarozprávajú. Je to však len prvá zo série náhod - alebo Božích zásahov - ktoré Margie a Pata počas nasledujúcich dní naďalej zbližujú. Je jasné, že medzi nimi stále pretrvávajú city, ale Margie s niekým chodí a Pat sa sústredí na hľadanie novej práce. Keď Margie a Pat trávia spolu viac času, staré city sa obnovia. Margie začne prehodnocovať, čo chce vo vzťahu, a uvedomí si, že ten, v ktorom je, nie je pre ňu ten pravý. Keď sa zdá, že sa blížia k tomu, aby sa vrátili tam, kde skončili ako stredoškoláci, objaví sa pracovná príležitosť, ktorá by Pata zaviedla mimo štátu, a zdá sa, že ich načasovanie je opäť nesprávne. Ale možno je v zálohe ešte jeden Boží zásah, ktorý im pomôže nájsť ich šťastie až do smrti - spolu. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Ona krásná, on hrozný, příběh podle reality nebyl dobře podán a proboha, proč ve všech vánočních filmech šéfují nebílí? Jinak to bylo nudné a rozvedená manželka u vánočních dárků a on u toho z novou frajerkou.. já nevím, mě to připadalo nějaké divné. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tohtoročný film do Hallmark "Godwink" série bude asi najlepší zo všetkých troch. Napriek tomu, že má nejaké mínusy, pôsobil na mňa príbeh tohto filmu asi najviac uveriteľne. "A Godwink Christmas: Second Chance, First Love" má podľa mňa v prvom rade veľmi sympatickú ústrednú dvojicu. Úsmev Brooke D´Orsay je čarovný a tomuto filmu dodáva veľkú dávku šarmu. Plus mám pocit, že so Samom Pagom si celkom dobre rozumejú. Príbeh je síce trošku klasický a podobný tomu, čo táto "séria" zatiaľ priniesla, no na druhú stranu má v sebe niekoľko zaujímavých momentov, ktoré ho vedia posúvať dopredu. Ako napríklad fakt, že naša hrdinka často stráca šperky. Alebo aj skutočnosť, že spolu boli veľmi prirodzení už v minulosti a vďaka tomu dokážu dobre naviazať tam, kde skončili. A takisto je tu krásna výzdoba, pekné trhy a veľké množstvo všelijakých dekorácií, ozdôb a asi všetkého, čo človek čaká od vianočného filmu. Dokonca aj guľovačka a stavanie snehuliakov. Čo filmu ale vysoko v mojich očiach ubližuje sú neskutočne otravné zvukové efekty, ktoré sa pri každom "godwink" momente objavia a doslova len upozornia na moment. A prvýkrát mi to nejako neprišlo, no čím viac som si uvedomoval, že sa opakujú znovu a znovu a znovu, tým viac mi to liezlo na nervy. Nie je potrebné upozorňovať na moment. Stačí, že ho uvidíme my a funguje to lepšie. Takto to pôsobí dosť mimo. Okrem toho je pravda, že príbehová línia je vysoko predvídateľná a opäť zmodernizovali asi skutočný príbeh medzi reálnou dvojicou, lebo v závere vyzerajú oveľa oveľa starší. A skutočný príbeh sa asi odohral niekedy v 80-tych alebo 90-tych rokoch. A je to vysoko hallmarziované. Ale aj tak si myslím, že postavy pôsobia spolu veľmi uveriteľne a je to príbeh hodný vášho času. Za jedno pozretie film stojí. Hodnotenie: B ()

Reklama

Galéria (22)

Reklama

Reklama