Reklama

Reklama

Bez skrupułów

(seriál)
Poľsko, 2020, 3 h 30 min (Minutáž: 36–44 min)

Réžia:

Jacek Bromski

Scenár:

Jacek Bromski

Hrajú:

Janusz Gajos, Andrzej Seweryn, Marta Nieradkiewicz, Danuta Stenka, Krzysztof Stroiński, Marcin Czarnik, Ewa Kasprzyk, Sławomir Orzechowski, Zofia Bromska (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Kaja Miller (Marta Nieradkiewicz) je policajná dôstojníčka, ktorá je na jednej z akcií unesená a znásilnená. Po tom, ako zabije hlavného banditu a unikne zo zajatia, končí v službe u polícii. Avšak minulosť ju neprestala prenasledovať. Po ôsmich rokoch ju nájde niekde na vidieku jej bývalý šéf Nowicki (Janusz Gajos) a presvedčí ju, aby preňho pracovala v špeciálne vytvorenom tíme s pôsobiskom v Gdyni, ktorého úlohou bude odkryť obrovské finančné podvody jedného impéria. (sochoking)

(viac)

Recenzie (1)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Poľský seriál Bez skrupułów (alebo skôr miniséria) je vlastne natiahnutá verzia filmu Solid Gold. Nejde o nič nové pod slnkom. Andrzej Seweryn perie prachy za kokain vo svojej banke s názvom Solid Gold a ide po ňom jeho starý "známy" Janusz Gajos. Výborne sa na to pozerá, kedže netreba zapájať mozgové bunky. Inými slovami ide o oddychovú thriller krimi drámu s množstvom známych hereckých mien. Občas ukážu i kozy. 65% ()

Reklama

Reklama