Reklama

Reklama

Olsen Twins: Mesačný kameň

(TV film)
  • Česko Trable, trable, tuplem trable (viac)

Obsahy(1)

Na detskej párty vyhrajú sedemročné dvojičky Lynn a Kelly Farmerové (Mary-KateAshley Olsen) súťaž a dostanú od zázračného klauna Oskara spoločnú cenu – čarodejnícku paličku. Rodine hrozí, že príde o dom a rodičom nezostáva nič iné, ako požiadať o pomoc matkinu tetu Agathu (Cloris Leachman). Tá nemá rada nikoho, s neterou Christinou (Kelli Fox) nie je v kontakte od smrti svojej sestry a jej manžela ani deti nikdy nevidela. Lynn a Kelly zatiaľ  čakajú na rodičov v záhrade a zoznámia sa s mužom, ktorý im rozpráva o tom, ako pred dávnymi rokmi dve malé dievčatká – dvojičky Agatha a Sophia hľadali zázračný mesačný kameň, ktorý mohol zariadiť, aby neboli dvojčatami. Agatha ho síce našla, ale so Sofiou sa oň nepodelila... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Šimpy 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že ty holky jsou tak nesympatický, jinak je to celkem pohodovej rodinnej filmek pro děcka s pár nápadama a skvělým Waynem Robsonem. ()

lakikaki 

všetky recenzie používateľa

Dosť zlý (rozumej nekvalitný) film po všetkých stránkach - herci, scenár, réžia, posolstvá nasilu vkladané do dialógov... Od odpad!-u túto hlúposť delí len fakt, že deti si ho MOŽNO dokážu užiť a odnesú si z neho aj zopár ponaučení (je nemožné ich ignorovať všetky), ako príklad by som si dovolil uviesť 2 monológy: "Na peniazoch mi už nezáleží, zistil som, že jediné, čo je v živote skutočne dôležité je priateľstvo," alebo: "Teraz som zistil, že odvaha neznamená nebáť sa, odvaha znamená postaviť sa svojmu strachu." Fuj! ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama