Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ayla (Amanda Rawles) je sedmnáctiletá středoškolačka, která chodí se zpěvákem rockové skupiny Andem (Maxime Bouttier) a užívá si bezstarostného života se svými spolužačkami. Když jednoho dne přijede ze školy domů, potká přede dveřmi neznámého mladého pilota, který se jí představí jako Arsen (Dimas Anggara) a tvrdí o sobě, že je její nastávající manžel. Ayla je v šoku, považuje ho za blázna, ale když dorazí o chvilku později její otec (Slamet Rahardjo), potvrdí jí, že je to pravda. (LangiJ)

(viac)

Recenzie (3)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Námet trochu pripomína My Little Bride, ale fakt len trochu. Proste romantická komédia o dohodnutej svadbe dvoch ľudí, ktorý sa v živote nevideli. A aj dôvod ich svadby sa dá celkom ľahko odhadnúť. Zo začiatku mi úplne nesedel detinský humor, ale vďaka neskutočne roztomilej hlavnej hrdinke sa to dalo zvládnuť a postupne to začalo byť čím ďalej tým vtipnejšie aj pre mňa. Nakoniec mi vadili len dve veci. Hlavný hrdina je taký málovravný nečinný truľko, ktorý sa usmieva jak slniečko a to je všetko. Trochu mohli popracovať na jeho charaktere a mohli oveľa viac vyťažiť z jeho súperenia so sokom v láske. A druhá vec, ktorá ma nenadchla bola zbytočne tragická posledná tretina v ktorej si neodpustili smrť jednej postavy a pritom to pojali tak prehnane teatrálne vrátane hudby, že mi z toho bolo trápne. Ani v telenovelách to tak nepreháňajú. Ale ako celok to je nadpriemerná romantická komédia, ktorá stojí za pozretie. V Indonézii evidentne vedia točiť aj iné žánre ako akčné krváky. 6/10. ()

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

Pohodová romantika se sympatickými postavami. Trošku jsem se toho obávala, s Indonésií nemám moc zkušeností, ale překvapivě mi to sedlo a strašně rychle mi film utekl. Přišlo mi to jako předělávka čínského filmu My Wife Is 18 nebo korejské verze My Little Bride, i když zas jinak zpracované. Indonésané ubrali humoru, ten je jen lehce naznačen a spíš si jedou po vážné lince. Za mě tedy spokojenost, nenapadlo mě, že Indonésie umí tak dobré romantické filmy. Přeloženo. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Celé mi to prišlo akési podivné, ale finálny dojem bol prekvapivo relatívne fajn. Rebelujúca Ayla mi išla dosť na nervy, zatiaľ čo Arsen bol fakt sympaťák, nielen svojim zjavom, no najmä svojim správaním a taktnosťou. No chápem, srdcu človek nerozkáže a nútiť niekoho do vzťahu s cudzím človekom, to už je samo o sebe ako veľká prekážka. A vlastne o tomto je celý film, miestami fádny, inokedy pôsobivý, a v závere dokonca dojemný. Ale na viac ako 3* to určite nie je. ()

Reklama

Reklama