Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francúzsko Arsène Lupin
Trailer
Dráma / Krimi / Mysteriózny
Francúzsko / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Predloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrajú:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Recenzie používateľa peetrejr k tomuto seriálu (3)

Lupin (2021) 

Och môj Bože. Je to Netflix, takže nič som nečakal. Nečakal som teda Lupina s baretkou a s jordanami na nohách... Štýl to má, je to svojim spôsobom svojské, humorné a chytré. Lenže je tu problém. A to aký? Proste celé prostredie je rozprávkové a nedokážem ničomu čo sa v seriáli udialo uveriť. Príbeh je taký ako prvá palacinka, veď najprv to vyzerá že sa vám tá palacinka podarí, lenže nie, potom sa aj tak pretrhne a vy ju len tak zjete. Obrovské sklamanie to ani nie je, predsa sa chystá tretia séria, od tej ja dám radšej ruky preč. A počkať, ešte som zabudol na pozitívny odkaz, ktorý som na gúgli našiel a údajne pochádza z tohoto skvostu:  Have a little respect for the planet. ()

Série 1 (2021) (S01) 

Povedzme si pravdu. Stačí nám toto? Myslím tým Lupina. Seriál nie je zlý, ale až moc farebný a nereálny. Nereálny v tom zmysle že polícia vo Francúzsku je buď reálne taká retardovaná alebo to je len výmysel tvorcov. Lupin sa pohybuje po Francúzku bez masky pritom polícia pozná jeho tvár... A nikto ho nikdy nechytí. Ooooooaaaaaauuuuuuuuuu...Toto presne žerieme. Ale seriálik má predsa aj plusy. Neviem či do kategórie plusov počítam aj príbeh pretože je taký 50/50. Zo začiatku príbeh nudný potom graduje a potom zas nudný. Seriál by bol dobrý keby sa Lupin možno  neukazoval na verejnosti. Veď ale predsa on je taký talentovaný že ho nikto nechytí. Ak tomu veríte tak bežte pozerať disneyovky. Ako som už zmienil nejedná sa o odpad a ani o vyslovený prepadák. Len rozprávka je prítomná. Je to také divné pozeranie, pretože dej sa akoby točí okolo toho istého a neprináša nič nové. SpOiLeR: séria sa proste skončí na pokračovanie takže zase si musím pozrieť druhú (ktorá je modrá takže neviem čo očakávať), druhá ma akosi priťahuje - viete keď sa zaryjete do deja tak chcete vedieť ako sa to skončí. Očakávam že druhá séria ma nesklame a seriál si udrží líniu. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Dvoječka ma sklamala. Jednoducho to čo bolo v prvej sérii je aj tu. No a to je problém. Síce príbeh sa vyvíja zaujímavo ale niekedy až zdlhavo. Prvá séria bola rozprávková, milá ale nejak to neprekážalo. Našli sa aj chybičky ale v porovnaní s druhou je na tom prvá séria lepšie. Tvorcovia trošku obmedzili nereálne prvky neviditeľnosti Lupina, to sa cení.  Proste je najhľadanejší muž vo Francúzsku a on si len tak kráča po Paríži akoby nič. Akoby po ňom nešiel celý Parížsky policajný zbor. Hlavná postava je dobrá, len nie že by ju Omar hral zle ale dačo tam chýba. Niekde mi nesedí (nie preto že je černoch!). Koniec je akoby všedný. Stalo sa popravde to čo som očakával. Hádam že tretia séria bude lepšia. Zas si to nemyslím - myslim si že si trojku ani nepozriem. ()

Súvisiace novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (viac)

Reklama

Reklama