Reklama

Reklama

Evropské kmeny

(seriál)
  • Nemecko Tribes of Europa
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (6)

1. kapitola (2021) (E01) 

Netflix rules - po útoku Severnej Kórei na USA sa rozpadá Európska múmia a po Čiernom piatku (so super zľavami) nastáva apokalypsa...a mladý chlapec sa dozvie že z východu prichádza veľké nebezpecenstvo (asi Putin, možno Fycco alebo Hlas ľudu...). Trochu irónie v komentároch nezaškodí, rozbeh nie je zlý ale podobne ako v dánskom Daždi je jasné že cielovkou sú teeanegeri (tí majú stále veľa času pozerať seriály) a pochopiteľne sa musia točiť aj filmy či programi určené aj pre nich. Celkom príjemné prostredie, tajomná kocka, zlé vrany a hrozba z východu však môže osloviť aj zrelšie publikum ale toto ma bližšie k Hunger games či Maze runner ako k Mad Maxovi. ()

2. kapitola (2021) (E02) 

Vrány vždy splatia svoje dlhy...alebo to možno bolo v Hre o Tróny a týkalo sa to Lannisterovcov a Vrány vždy splnia svoje sľuby...zdá sa že ústrednou dvojicou ktorá by mohla seriál ťahať nahor budúť práve Moses a Elja, ostatné postavy sú zatiaľ pomerne nevýrazné aj keď sebavedomá mladá žena Liv ešte určite nepovedala posledné slovo. Nádych cieľovej skupiny mladých dospelých je cítiť čoraz viac ako to už naznačila prvá epizóda. ()

3. kapitola (2021) (E03) 

...černí ovládnu celý tento kontinent...reč je o Európe a relácia je, ako inak z produkcie Netflixu. Aj keď je reč o vranách, podtext je jasný každému.Že Liv nepovedala posledné slovo bolo jasné, je to taká mladá sebavedomá slečna ktorá prechytračí bububu Vranu a s radosťou roztiahne labky prvému človeku v uniforme lebo sa teší na dobré sociálne zabezpečenie, pravidelný príjem a časom aj vdovský dôchodok :-D. Bathrok okrem klaustrofobickej atmosfére ktorú zažívajú aj zamestnanci Volkswagenu či škodovky neponúka nič zaujímavé a tak je to opäť iba na Mosesovi s Elijom ktorý však mali príliš málo priestoru niečo ponúknuť. Chýba tomu steampunková atmosféra, presvedčivejší dej a hlavne lepší herci. ()

4. kapitola (2021) (E04) 

Takže uniformu Európskej armády pred občianskou vojnou hrdo nosilo mnohu ľudí rôznych rás a vierovyznaní. Európska múmia v súčasnosti neplánuje vybudovať spoločnú armádu. Mladým dospelým chlapcom Netflix vysvetlí že lepšie ako prácou v továrni sa uživia keď sa budú predávať. Starším ženám,poprípade chlapom. Ale najviac do kolien som išiel keď sa na rad dostal Bož. Že v aréne zrazí na kolená muža svojimi veľkými pyskami mladá sebavedomá žena bolo tak priehľadné aký priehľadný je celý Netflix...ako komédia čím ďalej tým lepšie, ak mal byť toto pokus o postapo Hru o Tróny tak ďakujem pekne. Ale záber pri ktorom Moses s Elijom vystúpili z auta bol takmer tak dobrý ako keď ste v hre Mad Max vystúpili pri niektorej s loot locations a to oceňujem. ()

5. kapitola (2021) (E05) 

A tak opäť mladá sebavedomá žena zmláti muža a už už má človek chuť vyzvať na fajt random mladú sebavedomú ženu niekde na autobusovej zastávke najmä teraz keď chodíme zarúškovaný a totožnosť páchateľa by ostala neznáma. Netreba zabudnúť na dvojicu bielych mužov (no mužov a no bielych, David Ali Rashed tiež nebude úplne čistokrvný nemecký ovčiak) ktorá pokľakne pred jediným black life matter v seriály a ešte som čakal či Gretia nevyrukuje so separovaným odpadom a už by bolo liberálne korektné všetko...ale posun v deji nastal, opäť však najmä zásluhou Mosesa Eliu aj keď už aj osud kiana je o niečo pútavejším rozprávaním... ()

6. kapitola (2021) (E06) 

Nech je ako chce Kianov Bož spolu so samotným záverom boli naozaj na pomery tohto seriálu epickým koncom prvej série, ale nový kmeň - Femena??? Sisterssssssss ))) To by neboli chlapci z Netflixu aby niekam nevložili svoj liberálny trúd. ()

Reklama

Reklama