Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Poľska, aby tam odhalil priekupníka zbraní a prekazil predaj jadrovej bomby. Griffitha ale niekto zradí a skončí vo väzení - z ktorého sa mu, našťastie, v pomerne krátkom čase podarí dostať. Jeden z dôvodov je i ten, že ho čaká ďalšia misia: sprevádzanie krásnej Rusky Nadie Cominskiovej (Silvia Colloca) do Spojených štátov. Griffith skoro zisťuje, že statočná Nadia uteká pred tým istým obchodníkom so zbraňami, ktorého mal on v úmysle zničiť! Uchrániť Nadiu nebude ľahké, pretože iba ona vie, kde je ukrytých 30 miliónov dolárov určených na nákup jadrovej bomby. Keď niekto zo CIA prezradí Sonniho a Nadiinu identitu a dokonca i miesto, kde sa ukrývajú, čaká ich smrtiaci boj s krutým protivníkom, v ktorom musia zachrániť nielen seba, ale celý svet... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (64)

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Jakmile začnou postarší akční legendy zajíždět natáčet do Rumunska, je to možná větší průser než globální oteplování a s jejich kariérou to jde vzápětí od desíti k mínus pěti... tohleto mi nic nedalo, nelíbilo se mi to, když je to akční film s Wesleym v hlavní roli, asi bych čekal aspoň nějaké choreografií vyčnívající bojové scény, ale kdeže... tady to jsou pouhé záchvěvy, navíc střihač se může pyšnit licencí Prasič akčních záběrů... jsou to takové záseky, že dohromady není nic vidět a na to já prosím pěkně seru... všechno ostatní jsme absolvovali nesčetněkrát, mohlo se to jmenovat Klišé z Rumunska, ale hlavně se nad tím vším stahují mračna lacinosti, šedi a nudy. To jsem se zase jednou vyválel v lejnu, nezbývá než vstát, otřepat kabát, pokračovat dál a doufat, že čas od času slunce z těchto zmíněných mraků vykoukne... 30% ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Príjemné béčko, ktoré má obstojný scenár, občas zaujímavý režisérsky nápad, sem-tam zlú kameru, miestami zlý strih. Na béčko ozaj obstojné. Snipes drží latku, ktorej by sa mohli držať aj ostatné hviezdy (takmer) videofilmov. Wesley je stále v skvelej (fyzickej aj hláškovacej) forme a už by bolo na čase opäť raz navšťíviť prvú ligu... ()

Reklama

Soweek odpad!

všetky recenzie používateľa

Totální dno všech béčkových akčňáků, neschopných herců a kreténského režiséra (který o rok později natočil opět rumunsko americký film, tentokrát s další "hvězdou" stevenem seagalem). Kdyby jste se chtěli prokopat k takovéhle hovadině, potřebovali nejmíň tucet bagrů, několik desítek horníků a pár kila dynamitu. Wesley už je u mě na tom stejně jako Chuck Norris, Steven Seagal či Van Damme...každý rok natočí něco, co by napsal i negramotnej spisovatel a natočil i slepej režisér. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Další z řady podprůměrných akčňáků, který nemá ve svém žánru vůbec co nabídnout. Wesley Snipes se vydal ve stopách Stevena Seagala, Lundgrena a Van Damma a jak to tak vypadá kývne na jakoukoliv nabídku. Je smutné když si vzpomenu na časy kdy bojoval s upíry jako Blade. Tento film tahají z vod odpadu jen docela slušné akční scény, kterých je však ve filmu pomálu. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Wesley Snipes se opět, jak už je v posledních letech jeho zvykem, vypravil do Rumunska, aby zde natočil další totální blbost o bývalém agentu CIA, který na vlastní pěst v Bukurešti střílí po darebácích a zabraňuje jednomu magorovi vyhodit svět (Ameriku) do vzduchu, přičemž odhalí zkorumpovaného agenta ve svých řadách. Jediné, co na tomto filmu může potěšit, je především jeho rychlý a dynamický střih, který nenechá diváka až zas tak moc se nudit – střílečky, boje z blízka, výbuchy či automobilové honičky lze spatřit docela často. A také potěší po delší době opět vidět, že Michael „Dempsey“ Brandon se stále udržuje a i po dvaceti letech od onoho seriálu je šik chlapem. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • 31. července je datum narození napsané v osobní složce Sonniho Grifita, což je také skutečné datum narození Wesleyho Snipese. Neodpovídá pouze rok – Snipes se narodil roku 1962, zatímco ve složce je uvedeno 1969. (HellFire)

Reklama

Reklama