Reklama

Reklama

Línia horizontu

  • Česko Linie horizontu (viac)
Trailer 2

Bývalý pár Sara (Allison Williamsová) a Jackson (Alexander Dreymon) zhodou okolností spoločne cestujú na svadbu priateľa, ktorá sa koná na ostrove Maurícius. Sara zmešká poslednú loď na ostrov a podarí sa jej zohnať pilota a priateľa Freddyho Wymana (Keith David) s jednomotorovým lietadlom. Na jej prekvapenie do lietadla nastupuje aj Jackson. Sara si sadne k Freddymu na miesto druhého pilota, pretože Jackson spí. Po niekoľkých minútach po štarte dostane Freddy smrteľný infarkt a lietadlo začne voľne padať, pretože ho nikto neriadi. Autopilot je poškodený, Sarah ani Jackson nemajú tušenie, kde sa nachádzajú a ako s lietadlom pristáť, aj keď ona má nejaké základy pilotovania, ktoré ju naučil Freddy. Pod nimi sú kilometre oceánu, nad nimi obloha a desivá búrka, ktorá sa ich chystá čoskoro pohltiť. Sara s Jacksonom majú len jeden jediný pokus, a potom už niet cesty späť. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Martin.Bodo

Martin.Bodo (hodnotenie, recenzie)

ako pozerat sa to sa ale skor je to vedecko-fantasticky film ,zlvastne ako rychlo ide unik paliva ,ze mate dojem ,ze tam je v nadrzi diera jak hrom co sa zjavne strata paliva zastavi akonahle je rucicka palivomera nad nulou  a 3ks 2l flias dokonca naplnu nadrz skoro do 50% objemu nadrze,motor nepojde na rum ale na cisty lieh by mozno siel,dalej ak by bol tolko pod vodou by uz bol davno utopenej ,a ani zranena ruka zazrakom vyzdravela , hned som vedel ,ze v poslednej chvili sa objavi lod a ,ze sa zachrania ,no neviem na aky ostrov to leteli, ked to  lietadlo nebolo prisposobene na tak extremne dlhy let asi okolo celej zemegule ,kolko by sla ak by tu lod stihla ,ked lietadlom ten ostrov nevedeli doletiet  

frank1974

frank1974 (hodnotenie, recenzie)

OBSAH:Pár lietajúci v malom lietadle, aby sa zúčastnil svadby na tropickom ostrove, musí bojovať o život po tom, čo ich pilot utrpel infarkt.

Reklama

Reklama