Reklama

Reklama

Tajný deník brazilské studentky

  • Brazília Diários de Intercâmbio (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě holky si chtějí trochu užít, a tak se vydají do ciziny na výměnný studijní pobyt. Tak schválně – jak rychle se do něčeho stihnou namočit? (Netflix)

Recenzie (6)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Netflix prekvapil. Nie že by nám predložil nejaký skvost, ale herci boli sympatickí, príbehová línia dobrá a romantická línia na prekvapenie heterácka. Až som si dvakrát overil, či to vyšlo naozaj pod Netflixom. Aj som márne hľadal nejaké úchylky či protežované menšiny. Som trocha v šoku. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Zmatkovity barevny romcom, ktery se vyhyba cemukoliv inovativnimu. A ma malo vyvinute zenske postavy. Ale melo to svou divatelnou energii. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Originálne, nápadité a s obrovským potenciálom, ktorý tu bol prítomný od samotného začiatku. Aká škoda, že sa napokon z toho vykľul šedý priemer s prvoplánovým dejom a s kopou klišé. A pritom sa na tom dalo celkom vyryžovať oveľa oveľa viac. Ale zas, na druhú stranu, celkom to ušlo, sem tam tam bol aj nejaký vydarený dôvtip, ale väčšinou to bolo fakt prvoplánové. Ale ako oddychovka to ušlo, no na viac ako 2* to nie je... ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama