Reklama

Reklama

Nareul Saranghan Seupai

(seriál)
  • Južná Kórea 나를 사랑한 스파이 (viac)
Južná Kórea, 2020, 18 h 18 min (Minutáž: 68–71 min)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Kang Ah-Reum (Joo In Na), majiteľka luxusného svadobného salónu, je druhýkrát šťastne vydatá. Jej manžel Derek Hyun (Im Joo Hwan) je starostlivý a chápavý, dobre situovaný diplomat, ktorý je navyše pohľadný a zamilovaný do nej. Na rozdiel od jej prvého muža, neúspešného spisovateľa zahraničných cestopisov, ktorý stále nebol doma. Počas ich 18 mesačného manželstva totiž Ah-reum nezistila, že Jun Ji Hoon (Eric Mun) v skutočnosti vedie tajný život špióna a agenta Interpolu. Znova sa stretnú na svadbe kamarátky – uznávanej medzinárodnej vedkyne, ktorá náhle zmizne. S túžbou to vyšetriť, odhalí omnoho viac nielen o svojom prvom, ale aj súčasnom manželovi a taktiež nebezpečné praktiky priemyselnej špionáže, o ktorých netušila, že sú tak blízko. (moikan)

(viac)

Recenzie (3)

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Jestli seriál něčím vyniká, tak je to charakter hlavní hrdinky. Yoo In-na byla ve své roli skvělá a příjemná. A k tomu inteligentnější, než celý tým dohromady. Eric je tentokrát stylizovaný - kromě práce, co dělá - do obyčejného a celkem dost klidného chlapa. Ne že by se mi takhle nelíbil, ale mám ho radši vášnivějšího, klidně i vzteklýho a hlavně zamilovanýho. A právě nedostatek romantiky - a že jsem ji podle názvu čekala - považuji za největší mínus seriálu. Přetahovaná dvou soků, která mě v prvních dílech bavila, se postupně vytratí a prostor dostanou špionážní zápletky, které podle mě nebyly tolik zajímavé. Od toho jsou tady jiné, mnohem propracovanější, seriály. V tomhle případě byly špionážní akce spíš sranda, která milovníka žánru pravděpodobně moc nepotěší. O tom, že by je v reálu odhalilo i malé dítě, nepochybuji. Navíc mám pocit, že seriálu postupně klesala kvalita a ke konci se to už pěkně vleklo. A jestli jsem si představovala nějaký konec, tak takhle zrovna vypadat neměl. 3,5* ()

Reklama

moikan 

všetky recenzie používateľa

Aáách, ťažký život špiónov. Nie je to primárne napínavá dráma, ale určité napätie, dobrú zápletku a jemný humor obsahuje. Od druhého dielu sa to viac rozbehlo, klasické rozoberanie minulosti a porovnávanie dvoch manželov. Eric Mun hraje svoju „bežnú“ rolu na mieru : chlapíka, ktorý sa trápi nad vzťahom z minulosti a nielen z minulosti ale opätovne a znova si ho pripúšťa. Táto časť bola skvelá, problémom boli nedostatočne zamotané záhady a identity postáv, ktoré divák vedel odhadnúť tak 2 epizódy dopredu. Avšak aj tak ma to bavilo. Škoda že niektoré preklady majú spojlerový názov v množnom čísle. Keby tam ostalo len spy, bolo by to lepšie. Čo ma tradične trochu vytáča na týchto seriáloch : Ako tie postavy chodia vyobliekané: či už šije za strojom v krajčírskom salóne, alebo leží pod autom v autoopravovni – vždy tip-top. V skutočnosti mi tu najviac vadila jedna veľká logická chyba :: SPOILER Ah-Reum- druhý manžel Ah-reum Derek dá hackerke okuliare s kamerou a keď cez nich pozerá, rozpráva s jej prvým manželom ako agentom Interpolu. Takže ho môže vidieť v streamovaní aj Derek Hyun, čiže odhalenie identity malo byť už na začiatku 9 epizódy. Ha-ha. A najväčším úbožiakom filmu je vlastne druhý manžel. Jeho postava sa mení z podozrivého chladnokrvného špióna na využívaného, opusteného odhodeného – na osobu, ktorá v živote nemala možnosť voľby. Zase jedna postava s manipulatívnou matkou. (asi takou ako v My Strange Hero) Osamelého. Všetci tu riešia osamelosť. KONIEC SPOILERA Také srandičky, hlášky z filmu, čo som sa dozvedela : Každý skutočný podnikateľ je aspoň raz vo väzení. A keď budeš veľa plakať, tak budeš dehydrovaný:) Muži sa nemenia. Dokiaľ neumrú a nerozložia sa na prach. Vývoj postav som si približne tak predstavovala, takže pointa pre modelového diváka bola splnená a seriál môžem odporúčať. Dobré 4* ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama