Reklama

Reklama

La Línea: Policajti proti všem

(seriál)
  • Španielsko La línea: La Sombra Del Narco (viac)
Španielsko, 2020, 2 h 10 min (Minutáž: 29–38 min)

VOD (1)

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Kousek od pobřeží Afriky leží španělské město La Línea, ve kterém se to hemží pašeráky drog. Policisté spolu se starostou ale chtějí situaci změnit. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (5)

La Línea: Policajti proti všem (2020) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Zaujímavý dokument ktorý mapuje prácu polície v boji proti pašerákom drog v španielskom prístavnom meste, ktoré je vstupnou bránou pre narkotiká do Európy. Priestor dostane aj opačná strana, ľudí ktorý sa týmto nelegálnym biznisom živia, oceniť možno nestrannosť dokumentu a mnoho pravdivých informácii napríklad o nízko pošte zle vyzbrojených a platených policajtov ktorá stoja aj proti mladistvým informátorom ktorý za jediný večer zarobia viac ako je mesačný príjem policajta v Španielsku či o drahých advokátoch a skorumpovaných sudcoch...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Epizoda 1 (2020) (E01) 

Nie je o čom, pomerne atraktívne natočená epizóda a dokument o tom, ako sa pašujú drogy do Európy. Poddimenzované policajné zložky so smiešnymi platmi bojujú proti drogovým kartelom, ktorý denne platia 16 ročným faganom na bicykloch 1.000 eur iba zato, aby ich informovali na ktorom mieste sa nachádza policajná hliadka. Treba oceniť, že dokument vyzerá dôveryhodne a aj chlapík ktorý zastupuje kartel pomerne otvorene hovorí o tom, že bez korupcie v radoch polície by to nefunfovalo tak, ako to fungovať má. Tak trochu to potvrdzuje dej skvelého filmu o boji s drogovou mafiou v brazílskych slumoch, kde polícia s mizernými platmi a úbohou výzbrojou stojí proti kartelom s takmer neobmedzenými finančnými možnosťami. V 7 minúte epizódy sa v českých titulkoch spomína atletika, ale starosta mestečka spomína Atletico Madrid, od prekladateľov českej verzie Netflixu by to chcelo trochu lepší všeobecný prehľad...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Epizoda 2 (2020) (E02) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu prípadne im môžu stúpiť na kurie (liberálne) oko!!! V druhej epizóde seriálu pokračuje de facto zbytočný boj ozbrojených silových zložiek štátu proti drogovým dílerom, ktorý nemajú problém zaplatiť si špičkových právnikov či podplatiť sudkyňu a tak kolobeh nekonečného boja hŕstky statočných zle platených policajtov proti mašinérii mafie pokračuje naďalej. Za zmienku stojí vyjadrenie pocitov bezmocnosti členov policajného zboru a suverenita a obhajoba vlastnej špinavosti právnika...LEBO FYCCO ovláda aj Španielsko roku 2019...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Epizoda 3 (2020) (E03) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu prípadne im môžu stúpiť na kurie (liberálne) oko!!! V tejto epizóde sa viac dozvedáme o dôvodoch MLADEJ SEBAVEDOMEJ ŽENY prečo sa rozhodla nastúpiť na dráhu zločinu a nestala sa povedzme členom policajného zboru a bojovala tak proti zločincom...sama síce tvrdí, že to bolo z dôvodu aby zabezpečila svoje deti, ale svoje deti sa snažia zabezpečiť aj ženy ktoré pracujú pre policajný zbor, hasičov či vojakov...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Epizoda 4 (2020) (E04) 

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! V poslednej epizóde prináša mravenčia práca policajných zložiek svoje ovocie a vo väzení končí 84 členov jedného z pašeráckych kartelov a ulici mesta sú o niečo čistejšie, takže starosta môže pokojne využiť prácu políciu na svoju predvolebnú kampaň. Pravdou však je že nebude dlho trvať a miesta zadržaných členov zaujme iný kartel a tak nekonečný boj dobra proti zlu bude pokračovať. V epizóde odznie skvelý latinský citát, ktorý v preklade znamená : kde je spoločnosť tam existuje zločin. Našťastie aj ľudia ochotná proti nemu bojovať....dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Reklama

Reklama