Reklama

Reklama

Resident Alien - Season 1

(séria)
Trailer
Komédia / Dráma / Mysteriózny / Sci-Fi
USA, 2021, 7 h 31 min (Minutáž: 44–47 min)

Tvorcovia:

Chris Sheridan

Predloha:

Peter Hogan (komiks)

Hudba:

Noah Sorota
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Mamlas 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi, velmi slibný začátek s náběhem na zajímavý a neotřelý černohumorný sci-fi snímek. Nápadité, sem tam dobrý frk. Hezky se to doplňovalo. Bohužel od 3. dílu to začalo jít pomalu do kytek. Frky už moc nebyly, a když už, tak nepodařené, začaly se řešit vztahy, větší prostor dostala jakási protivná děcka, snaha o humor začala být trapná a ty všemožné až nekonečné kecy vice a více otravnější a zbytečnější. Jako celovečerák nebo 3dílná minisérie s výběrem toho nejlepšího by to bylo super, takto jen trochu lepší než slabé. P.S. Ženský casting se moc nepovedl. (26%) ()

matop89 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborný Alan Tudyk, pričom 1.sériu by som v kontexte ďalšej 2. a 3. série ,hodnotil o hviezdičku menej, nakoľko dávka humoru to bola na môj vkus menšia a vlažnejšia, avšak momenty ako Harry skrytý pod posteľou ukazujúc prostredník Maxovi, zatiaľ čoho chlácholia rodičia, je na nezaplatenie a nikdy sa mi neokuká:)/spoiler alert/ Čo sa týka humoru a pohľadu "Aliena Harryho" na ľudstvo, tak v mnohých prípadoch sa v jeho vtipných konštatovaniach dá v skutočnosti vyčítať fakt, a to ako sme mi vo veľkej časti naozaj nevyspelá spoločnosť, najmä mentálne vskutku stále primitívna. -napr:  "Animals, they do the killing to eat, but humans, they kill, because they feel small, and by killing they feel powerful, at least for a moment. Pre mňa príjemný seriál, ktorý dokonale skĺbil fikciu s realitou,čo spríjemňovali neokukané humorné situácie, ktoré opäť potvrdzujú fakt, aký skvelý komik Alan Tudyk je. ()

Reklama

Galéria (124)

Zaujímavosti (1)

  • V této epizodě hostuje Nathan Fillion, který namluvil chobotnici v restauračním akváriu, se kterou má Harry (Alan Tudyk) telepatický rozhovor. Fillion hrál s Tudykem v seriálu Firefly (od r. 2002) a filmu Serenity (2005). (Martrix)

Reklama

Reklama