Reklama

Reklama

Spatřit světlo světa

  • Francúzsko Voir le jour (viac)
Trailer
Francúzsko, 2020, 91 min (Alternatívna 88 min)

Obsahy(1)

Jeanne (Sandrine Bonnaireová) pracuje jako porodní asistentka v Marseille a žije se svou osmnáctiletou dcerou Zoé. Jeanne i její kolegyně se dnem i nocí snaží pomáhat matkám a jejich dětem, přestože se v porodnici potýkají s nedostatkem personálu a neustálým tlakem vedení. Když v porodnici dojde k tragédii a Zoé odejde studovat do Paříže, Jeanneina tajná minulost najednou vypluje na povrch a nutí ji přehodnotit všechna životní rozhodnutí. (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Prostredie pôrodnice sľubovalo vcelku zaujímavý filmový zážitok. Ale nádejný začiatok čoskoro zablúdil do slepej uličky, kde film zostal prakticky až do konca. Napokon sa celý film nesie v znamení spomienok Jeanne, ktorá bola kedysi rebelka, a teraz je z nej vzorná matka s plnou zodpovednosťou v rámci svojej profesie pôrodnej asistentky. A o tom je prakticky celý film, bez konkrétnej pointy. Jediné zaujímavé tak napokon boli pseudodokumentárne scény priamo z pôrodnice. ()

mira.l 

všetky recenzie používateľa

E-e, cože nám to vlastně chtělo říct? Upozornit na bordel ve francouzském porodnictví, kde porodní asistentky dělají (mmch hodně neatraktivní - některé) i nevystudované ex-rockerky s velmi pochybnou a temnou minulostí?? Hmm... ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

docela jsem na Francii těšila.Ale obrovské zklamaní.ústřední motiv z prostředí porodnice dobrý ale zpracování scénáře a i co se výběru herců týče příšerné.Míchanice jako když vybírali na ulici mezi bezdomovci.Kdo byl ochotný hrát jen za svačinu?????Podpisová akce za porodní dům,venku pár chlapů s papundeklama proti potratům.Když jim teda nabídne lékař vasektomii aby  ženy nemusely podstupovat interrupce(tedy spoluzodpovědnost)tak zmlkli.Minulost Jeanne.Příšerná, neprofesionální kamera kdy je pořád nalepená na hercích.Dodívala jsem to opět jen ze setrvačnosti jak tohle nechá scénář ukončit..... ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama