Reklama

Reklama

Host

Trailer 1

Obsahy(1)

Během koronavirové krize se šest kamarádů z nudy rozhodne zkusit přes videohovor vyvolávání duchů. Jedna z kamarádek má známou – médium, kterou do videohovoru přizve a s jejíž pomocí chtějí duchy vyvolat. Zpočátku jde o nevinnou zábavu, když si ale další z kamarádek vymyslí příběh o mrtvém kamarádovi, pozve tím nevědomky do našeho světa démona. Postupně se jednotlivým účastníkům videohovoru začínají dít podivné věci a skupina kamarádů si pomalu uvědomuje, že začíná jít o život. (MaaaR@)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Nápad na natočenie celovečerného filmu vznikol v momente, keď sa klip Roba Savagea, v ktorom nastraší svojich priateľov počas ZOOM video chatu, stal virálnym hitom na Internete. (drake31)
  • Keďže natáčanie prebiehalo počas lockdownu, herecký ansámbel sa musel spoľahnúť na seba samých od svetiel, kamery, zvuku, make-upu, či kaskadérskych kúskov. Herci sa taktiež zúčastnili virtuálneho workshopu v ktorom sa učili praktické hororové efekty ako napríklad: dvere, ktoré sa pohybujú samé od seba, alebo ako dosiahnuť, aby veci padali z políc. (drake31)
  • Mená postáv vo filme sú taktiež skutočné mená všetkých zúčastnených herečiek a hercov. (drake31)
  • Herecké obsadenie je zložené z blízkych priateľov a spolupracovníkov režiséra Roba Savagea. (drake31)
  • Film bol natočený výhradne cez aplikáciu ZOOM počas lockdownu vo Veľkej Británii. (drake31)

Reklama

Reklama