Reklama

Reklama

Blbý a ešte blbší: Ako sa stretli

  • Slovensko Blbý a ešte blbší: Ako Harry stretol Lloyda (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

V roku 1986 sa to všetko začalo... V prvý deň na strednej škole je Harry Dunne (Derek Richardson) bezradný a hľadá niekoho, kto by mu pomohol, s kým by sa mohol kamarátiť. Ujme sa ho Lloyd Christmas (Eric Christian Olsen), ktorý býva v suteréne školy. Keďže skorumpovaný riaditeľ školy a jeho priateľka chcú získať niekoľkotisícový grand, robia nábor študentov do umelo zriadenej triedy - a Lloyd a Harry sú ľahkou korisťou. Pomôže im dostať sa z tohto podvodu krásna Jessica (Rachel Nichols)? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (244)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Eric Christian Olsen skvelo napodobňuje Jima Carreyho a tam asi všetky klady končia. Je to tupé, bez humoru, s mizernou hudbou (stačí si spomenúť na geniálny soundtrack jednotky), postráda to inteligentnú absurditu pôvodného filmu, takmer vôbec tvorcovia nepracujú s mytológiou okolo Harryho a Lloyda (Frida Feltcherová len ako malé cameo?) a vlastne koniec koncov tu nie je prakticky nič, prečo by sa to oplatilo pozrieť, lebo i takí Shia LaBeouf, Eugen Levy, či Luis Guzman tu podávajú len priemerné výkony. Zbytočný film. ()

vorry 

všetky recenzie používateľa

Tak na jedničku to zdaleka nemá, ale je zde pár výborných scének. Např. jak obá pijí ledovou tříšť a mrzne jim při tom xicht. Nebo jak Harry rozpatlá čokoládu po celý koupelně a pak tam přijde pád domu a říká: "Je to tu celý posraný....., všechno je od hoven, .... posral mi celý dům,... " :DDDDDDDDD Mazec. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Táto komédia veľmi nevyšla. V pokračovaní som čakal opäť starých známych, no títo noví boli herecky horší. Scenár tiež nevyšiel a nebol vo všetkom múdry. Opäť v mnohom trápne a nechutné, no poznám horšie komédie a horšie filmy, tu sa dá miestami aj pobaviť a odpad by bol preto až veľmi krutý, snažili sa. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Ještě se ptáte proč netočit pokračování úspěšných titulů, které mají s původním snímkem společných jen několik slov ve svém názvu? Toaletně parazitující prequel Carreyho průlomových let je opravdu „blbý a místy ještě blbější“!!!!! Ale abych nebyl jenom zlý…….Olsenovo ztvárnění mladého Carreyho je celkem věrným představením. ()

WolfR 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá komedie Blbý a blbější se dočkala prequelu. Ten, ale neměl nikdy vzniknout! Skvělou dvojku Carrey a Daniels nahradili nějací dva mladší, nevýrazní a nevtipní herci. Příběh o tom jak se Harry a Lloyd seznámili v pojetí tohoto filmu se mi nezamlouvá a připadá mi neuvěřitelně blbý a nevtipný! Vím, že to je film o tom jak se seznámili dva blbci, ale to neznamená, že musejí být v tom filmu blbci všichni. 1 hvězda. PS: Asi nejhorší role Eugena Levyho. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)

Reklama

Reklama