Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štyri roky v karanténe. Vírus sa zmenil... a my tiež! V roku 2024 koronavírus zmutuje na smrteľný variant a svet sa ocitne vo štvrtom roku pandémie. Štyri roky po vypuknutí pandémie je svet stále uzavretý v totálnom lockdowne. V Spojených štátoch platia nové zákony a v mnohých oblastiach panuje výnimočný režim. Z Kalifornie sa stal totalitný policajný štát, v ktorom sa izolovaní ľudia márne búria proti brutálnym obmedzeniam. Všetci obyvatelia si musia neustále kontrolovať teplotu na mobilných telefónoch a v prípade, že sa nakazia smrtonosným vírusom, sú bez výnimky zadržaní, odvlečení z domovov a internovaní v karanténnych táboroch známych ako Q-zóny. Sú to vlastne koncentračné tábory pre nakazených, ktorí tu v podstate čakajú na istú smrť. Nico Price  pracuje ako kuriér na motorke a imunitu získal vďaka prekonanej chorobe. Už celé roky žije vo virtuálnom vzťahu so Sarou Garciovou  mladou umelkyňou, ktorá žije so svojou babičkou Litou v úplnej izolácii. Keď sa u babičky Lity začnú prejavovať príznaky nákazy, sanitárne oddelenie pod vedením Emmetta Harlanda varuje Saru, že v ich bytovom dome sa zvýšil počet nakazených. Nico strávi noc pri dverách Sarinho bytu a ľúbi, že ju ochráni pred odvlečením do záchytného tábora. Snaží sa zohnať nelegálny náramok imunity. Ale to nebude jednoduché, lebo získa falošný kontakt na priekupníkov a padne do nachystanej pasce. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

LexMurphy

LexMurphy (hodnotenie, recenzie)

Prosím vás, kde tu hrala Jenna Ortega? Nikde vo filme som ju nevidel. Ani v záverečných titulkoch nebola napísaná a ani na IMDb nie je v tomto filme uvedená. Ak vo filme nehrala, tak ho odstráňte z jej filmografie.

TheSlezy

TheSlezy (hodnotenie, recenzie)

Škoda že v tom filmu nebyla ta 20min. sexistický scénka s Alexandrou Daddario... Kterou nedali do filmu :/ 

Scéna docela 👌 

Uživateľ TheSlezy zmazal svoj príspevok.

Echelon1

Echelon1 (hodnotenie, recenzie)

Thriller/Katastrofický/(trochu)Romantický. Trailer nesklamal: už pár mesiacov hovorím, že o súčasnej téme sa natočí vagón podobných filmov. :D

Reklama

Reklama