Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chip je servisný technik káblovej televízie, muž, ktorého si človek nesmie nikdy pripustiť k telu, lebo sa ho už nikdy nezbaví. A presne to sa stane mladému architektovi Stevenovi, ktorý potrebuje zaviesť káblovú televíziu. Chip mu ponúkne, že zariadi sledovanie televízie bez mesačných poplatkov. Steven súhlasí, no to nemal robiť.
Chip sa mu mieša ustavične do života, všetko prevráti naruby. A to len preto, že chce zúfalo získať dobrého kamaráta. Keď mu nesmelý Robin konečne dá najavo, že nie jeho priateľom, Chip pripraví strašný plán pomsty. (TV Dajto)

(viac)

Diskusia

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

vyrazne slabsia komedia po humornej stranke, neurazi vsak, usmieval som sa prakticky pocas celeho filmu, skor ocenujem myslienku filmu, dokonca by som povedal, ze jto "psychologicka komedia" obalena medziludskymi vztahmi - netreba zas cakat nieco velke ale "poucilo" :-) 2*

kwoky

kwoky (hodnotenie, recenzie)

2 ElCon: Podle me to bylo rezijne zvladnute dobre, ale scenar byl opravdu prachmizerny. Davam 2 hvezdy a to jeste se zavrenym okem...

ElCon

ElCon (hodnotenie, recenzie)

Trochu mi to připomíná českýho Akumulátora :-) Podobná myšlenka. Ale stejně. Tenhle film dokazuje, že ikdyž obsadíte výbornýho herce, ale režije stojí za hovno, film celej stojí za hovno.

Reklama

Reklama