Reklama

Reklama

Láska na prenájom

(seriál)
  • Česko Láska klepe na dveře (viac)
TV spot
Turecko, (2020–2021), 114 h 50 min (Minutáž: 110–150 min)

Hudba:

Aytekin Ataş

Hrajú:

Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(52)

Eda Yildiz (Hande Erçel) je mladá krásna kvetinárka, ktorá sama investovala do svojho vzdelania. Tvárou v tvár musí čeliť problému, keď jej zrušia medzinárodné štipendium. Bez neho nebude môcť pokračovať v štúdiu a zostane jej iba maturita... Za všetko môže jeden muž – bohatý a atraktívny architekt Serkan Bolat (Kerem Bürsin). Serkan navrhne Ede, že jej štipendium vráti, keď bude dva mesiace predstierať, že je jeho snúbenica. Serkan tak chce vzbudiť žiarlivosť u svojej bývalej priateľky Selin (Bige Önal), ktorá sa krátko po ich rozchode zasnúbila s iným mužom a chce ju získať späť.  Hoci Eda jeho ponuku najprv odmietne, napriek svojej nenávisti k tomuto mužovi, je neskôr donútená Serkanov návrh prijať. Kým spoločne predstierajú, že sú zasnúbení, začne sa medzi nimi rozvíjať vášnivý a turbulentný vzťah. Pretože láska je zložitá a preto je taká úžasná... (TV Doma)

(viac)

Recenzie používateľa wdc k tomuto seriálu (1)

Láska na prenájom (2020) 

Už jsem viděl několik podobných romanticko-dramatických tureckých seriálů. Tento patří spíše do průměru, není špatný, ale ústřední pár byl povahově jiný, tak to mnohdy nesedělo a v poslední čtvrtině seriálu scházelo téměř vše, hlavně dialogy byly spíše prázdné a chování i mluva byla rádoby komediální a o ničem, což bylo otravné. Je to opět prostředí bohaté firmy, pěkní lidé, auta, ze začátku seriálu občas nějaký klam, nedorozumění, charakter postav není černobílý ale je tam vývoj. Hlavní herec hraje šéfa firmy, workoholika. ()

Reklama

Reklama