Reklama

Reklama

Mrazivá pasca

  • Česko Mrazivá past (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V odľahlej oblasti severnej Kanady dôjde k zavaleniu ťažko prístupnej diamantovej bane. Zostane v nej uväznená skupina baníkov, ktorým postupne dochádza kyslík. Ich jedinou nádejou na záchranu je tím, na ktorého čele stojí skúsený vodič kamiónu (Liam Neeson), schopný prekonať nebezpečnú cestu cez zamrznutý oceán. Takmer nemožnú misiu komplikuje veľká vzdialenosť, prudká búrka, ale aj postupujúci odmäk. Najväčšia hrozba však ešte len má prísť... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (239)

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Okrem pritomnosti Liama Neesona nic nenasvedcuje tomu, ze nejde o cistucke becko so vsetkymi jeho (negativnymi) atributmi, bez stipky nadhladu, invencie ci snahy o vymanenie sa z klasickych stereotypov (ano, dokonca aj zaverecny suboj na paste je pritomny...). Neesona v zasade nechapem, pretoze toto vsetko muselo priam kricat aj zo scenara. Najhorsie na tom vsetkom je, ze aj becko moze byt dobre, o tom - po tom, ale toto zial nie je ten pripad...1,5/5 ()

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Liam Neeson už nemá 40, ale skoro 70. Namísto chvatů zapojil především mozek, přesto slušná Neesonovka co neurazí. Děj nepřekypuje žádným překvápkem, partička má přejet přes zamrzlý oceán, samozřejmě nechybí krtek a komplikace. U šablonovitých filmů Liama to pravděpodobně zapadne někde mezi jeho průměrem, ale na druhou stranu proč ne, oddechovka. ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Úplně chápu, že je již mnoho lidí z typických neesonovek otrávených, ale mně konkrétně Mrazivá past dost sedla, ba dokonce i víc, než nedávná návštěva mexických hranic. Více bych to nehrotil, kdo někdy viděl nějakou neesonovku od 96ti hodin, přesně ví, co dostane a kdo ne, tak ten se pravděpodobně vyhne i tomuhle. Jen musím zdůraznit, že Laurence Fishburne je tu hrozně cool, ač ne tak dlouho a že Matta McCoye jsem naposled viděl snad v Policejní akademii. Kino na druhou stranu není nutné, ale uděláte radost distributorovi, na Netflix to jde pouze v USA. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Napriek tunajším slabým percentám, pre mňa milé prekvapenie. Liam Neeson stále drsňákov v postaršom veku zvláda. V menšej role potešil aj Fishburne a tento mrazivý thriller, kde partička kamionistov jazdí po lade ma celkom zaujala, keďže pred tým som asi nič takéto nevidel. Úvod ma bavil asi viac ako akčné finále, ale aj to, celkom stálo za to, nesympatický zlosynovia, ktorý naskakujú iba doláre v očiach a nejaký ten zvrat tiež nechýba. Spokojnosť.  70% - 3* ()

Rocky62 

všetky recenzie používateľa

Pokud by se Ice Road nesla ve stejném duchu, v jakém začala, mohli jsme mít sice béčkovou, ale solidní dobrodružnou jízdu, při níž bychom zavzpomínali na legendární The Wages of Fear. Film však putuje do zmrzlých splašek ve chvíli, kdy je naprosto jednoduchá a úderná zápletka přibarvena vedlejšími linkami v podobě pojistného podvodu, zradou ve vlastních řadách či sabotáží celé operace. Tím Hensleigh celý koncept úplně zazdil a potopil nejen návěs s vrtnou hlavicí, ale i důstojnost celého filmu. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (5)

  • V průběhu filmu si můžeme povšimnout objevujících se a následně mizejících řetězů z hnacích kol tracků. (DJMaroko)
  • V průběhu filmu si můžeme povšimnout jiných typů kamionu Kenworth, a to například v cca 2/3 filmu, kdy kamiony vyjíždí ze zmrzlého jezera do kopců a jsou pronásledovány skůtry a SUV – zde to jsou starší typy. A naopak při jízdě po druhém zmrzlém jezeře jsou to již o generaci novější typy s výrazně jinými předními světly. (Pazdi)
  • Ľadová cesta v kanadskom Severozápadnom teritóriu, ktorá inšpirovala film, má dĺžku 400 km, prechádza cez 64 zamrznutých jazier a na ľade má šírku asi 50. Vodiči nákladných vozidiel tu cestujú 14-16 hodín pri maximálnej rýchlosti 25 km/h. (Arsenal83)

Reklama

Reklama