Reklama

Reklama

Obsahy(1)

RTVS uvedie na obrazovkách Jednotky jedinečný a výnimočne komponovaný program na dvoroch sídlisk, ktorý si v štyroch priamych prenosoch budú môcť diváci pozrieť aj z obývačiek svojich domovov. V jednotlivých častiach programu sa predstavia obľúbené kapely a speváci, zaznejú tóny tradičného folklóru, vystúpia známi speváci, špičkoví umelci iných žánrov z divadla, z poézie, ale i z oblasti vážnej hudby. Základným cieľom projektu je pobaviť, povzbudiť v časoch koronakrízy , ale hlavne poďakovať všetkým tým, ktorí boli a sú v „prvej línii." (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie z Prešova a pol hviezdy za Knechtovú, ktorá robila, čo mohla, teda spievala - ale aj tak ju dvakrát prerušili trápnymi rozhovormi s "náhodnymi" okoloidúcimi. Tak náhodnými, že tam čakali zrejme pol dňa, kým ich osloví ten XXL amant Zimnýkoval, ktorý si nezapne sako už žiadnej veľkosti a mal by urgentne začať nosiť obruče na sud. Druhá hrôza je Kašperová, ktorá verná svojmu menu moderuje v štýle kašpar a sama z hlavy nevypotí nič, pomaly každú polvetu sa pozerá do manuálu, čo to vlastne má povedať. Najviac som si "užil" cigánsku hudbu, čas koronakrízy prináša aj také pozitíva, že sa nám do republiky vracajú rómski spoluobčania a to je len dobré. Keď epidémia opadne, na Slovensku sa zíde každá šikovná a pracovitá ruka. ()

funesfilm 

všetky recenzie používateľa

No, zaujímavý po rokoch "oprášený" projekt. Tento program, by sa skôr mohol ujať ale v inom skoršom období pandémie. Negatívom je, že moderátori aj napriek deklarovanému negatívnemu testu na COVID 19 nemali na tvári rúška. Majú ísť v rámci verejnoprávnej televízie vzorom. Nestalo sa. Klinec do rakvy pre tento program dal Roman Pomajbo. Svojou scénkou o sexe, žiaľ možno zaujal aj množstvo detí, ktoré to museli v oknách a na balkónoch počúvať. ()

Reklama

Reklama