Reklama

Reklama

Riding Faith

Trailer

Obsahy(1)

Mladé dievča Grace (Grace van Dien) má všetko - krásny ranč, koňa menom Faith a lásku svojej rodiny. Po smrti svojho otca však hrozí jej aj matke Rebecce (Marisa Brown), že o rodinný ranč prídu. S malou pomocou priateľov a ich krásneho bieleho koňa vymyslia plán, ako vyzbierať dostatok peňazí na záchranu ranča, a zároveň sa zistia, že pri viere nádej umiera posledná. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film, v ktorom všetci pekne vyzerajú, často sa aj cez utrpenie usmievajú, je tu veľa svetla. Prídu však aj krušné situácie a tam už nastupuje trochu afektované hranie, hysterické, ukričané, nedalo sa to počúvať. Celkovo je ale kresťanská premisa trochu prekrútená tým, že matka v tomto filme asi zabudla na slová sv. Pavla: "Kto nepracuje, nech ani neje." Pretože jej krachuje všetko pod rukami a ona sedí doma a kuká na pavučiny. A potom sa sťažuje, že o všetko prichádza. Čiže tu ma hneď ako prvé napadla pesnička od The Offspring - Why Don't You Get a Job? ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Ach Bože. Toto sú presne tie filmy, ktoré sa nás snažia presvedčiť, aby sme si k tebe našli cestu a verili ti viac, no v reále fungujú úplne opačne. Alebo minimálne v mojom prípade. "Hope Ranch" je ako kresťanský film z Disney Chanell, kde mám obrovské množstvo otrasných dialógov, absolútne nezvládnutých scénok plných klišé a od začiatku do konca viete odhadnúť všetko čo sa stane. Dokonca niektoré momentky to ani nenechá poriadne vyznieť. Pretože každá scénka, ktorá má v nás vzbudiť nejakú emocionálnu reakciu musí byť "obohatená" o inštrumentálnu hudbu, ktorá nám naznačí ako sa vlastne máme cítiť a čo má scénka v nás vzbudzovať. Nič nepôsobí prirodzene. Každý jeden moment film nenechá v tichosti vyznieť, aby pôsobil úprimne. Nie je to v rukách hercov, je to v rukách hudby. A to je veľmi zásadný problém, ktorý uberá každej scénke všetky reálne emócie. Nie všetci sú v tomto filme hrozní. Myslím si, že najlepšie momentky tu má asi Marisa Brown ako mama. Grace Vand Dien ako "Grace" nie je najhoršia, no je očividné, že jediný dôvod prečo ju tu máme je fakt, že pôsobí ako mladšia verzia Hillary Duff. A aj to je dôvod, prečo to silne vyzerá ako film z produkcie Disney Channel. Občas je tu pohľad na pekné scenérie, no dokopy vám to bude úplne ukradnuté. Tento film trvá iba 81 minút a bude pôsobiť ako keby trval celú večnosť. Nemá v sebe štipku kreativity, nápadu alebo čohokoľvek, čo by ho mohlo dostať do znesiteľnejšej sféry. A napriek tomu, že oceňujem čo chce film povedať, viete od začiatku, že to všetko dopadne dobre. Tieto klišé by už mali tvorcovia konečne opustiť. Nebolo to zaujímavé prvýkrát a po stotisícikrát to už je maximálne otravné. Ak máte radi tento tip filmov, tak super. Možno si to užijete. Mne už je z nich iba zle. Hodnotenie: F ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama