Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(16)

Recenzie používateľa YumiOkami k tomuto seriálu (7)

Dr. Death (2021) 

doktor duntsch aka doktor smrt “operuje” prevazne starsi lidi, kteri mu veri a oddane naslouchaji vsemu, co jim nakeca. v prubehu deje si vsimneme, ze dokturek rad mluvi; hlavne tedy o tom, jak genialni je a jak nikdy nedela chyby. nicmene to ale neni pravda - ve skutecnosti je to jen chladnokrevny vrah. — libila se mi ta jeho promena; z atraktivniho a sebevedomyho muze se z nej stala tlusta fetka. prisel o zivot plny radosti, luxusu a svobody - stejne jako ti, kterym ublizil. karma je zdarma :) — hodne me zaujmulo, ze ukazali prubeh tech operaci. bylo to nechutny, ale mrazilo me z toho. — moc se mi libil strih, hlavne ve 4. epizode; taky herci (vsichni tam byli mega sexy, to proste neni mozny) + oddání christopherovych byvalych pacientu (neboli pokusnych kraliku) a doktoru a pravnicce, kteri s tim, jako jedini, chteli neco udelat. a povedlo se! ()

Diplos (2021) (S01E01) 

- “His work ethic was second-to-none.” - “Well, Ted Bundy was a good worker too.” … arogantni narcista provadi operace (nebo spis pokusy?) na nevinnych lidech. sebevedome prohlasuje, jak nikdy nedela chyby, ale pritom fyzicky ublizuje svym pacientum (nebo spis pokusnym kralikum?). serial nam priblizuje brutalni pribeh christophera duntsche, ktery vypada jako zkuseny doktor, avsak ve skutecnosti je to krute monstrum bez empatie. tesim se na dalsi dily! ()

Ain't No Bum (2021) (S01E02) 

v tehle epizode jsme se vydali do christopherovych studentskych let a na konci se dozvime, ze jeho doktorska kariera (bohuzel) jeste neskoncila… ()

An Occurrence at Randall Kirby's Sink (2021) (S01E04) 

Break da law, break da law, break da law..” … z christophera se stava stale vetsi manipulator, kterymu PORAD prochazi nezdarile operace. tentokrat ma i svoji kliniku a krome dvou doktoru jeho chybnou “praci” nikdo neresi. — v tyhle epizode byly strasne skvely montaze; taky se mi libil strih, ktery byl akcnejsi nez v predchozich dilech. — soundtrack je uzasnej, krasne dokresluje pribeh sociopatickeho dokturka, jehoz nic nezastavi… ()

The $?!& in the Bed (2021) (S01E05) 

You’re not a doctor. You’re a butcher.” … to je tak strasidelnej pocit, kdyz vas uspi a clovek, kterymu nejvic verite, posere vasi operaci a necha vas ochrnout… christopher moc dobre vi, ze zabiji lidi, ale vubec ho to netrapi. a to je na tom nejhorsi. ()

Occam's Razor (2021) (S01E06) 

hodne depresivni epizoda. a jde se k soudu! ()

Hardwood Floors (2021) (S01E08) 

Maybe jail’s the best thing for you, my boy.” … skvela epizoda, libil se mi napinavy proces a nejvice mi bylo lito jerryho summerse - branil sveho kamarada az do konce a on se mu ani neomluvil.. necht je mu zeme lehka. ()

Reklama

Reklama