Reklama

Reklama

Lifesaver

všetky plagáty
Krátkometrážny / Dráma
Veľká Británia, 2013

Hrajú:

Daisy Ridley

Obsahy(1)

Séria interaktívnych filmov od The Resuscitation Council (Rada pre resuscitáciu), ktorý učí a testuje správne postupy prvej pomoci. S pomocou troch interaktívnych filmov a série rozhovorov sprevádza najčastejšími prípadmi, kedy je nutná prvá pomoc - odpadnutie, dusenie jedlom, kolaps. Filmy kladú otázky, merajú čas odpovede a hodnotia správnosť. Navyše, stále komentujú dianie a odporúčajú najlepší postup. Nesprávne odpovede opravia a vysvetlia, v čom boli chybné.
V jednej z rolí záchrankyne sa objavila Daisy Ridley, neskôr známa z filmu Star Wars VII (2015).
(BUBO26)

(viac)

Recenzie (3)

ClapTrap 

všetky recenzie používateľa

Ve výsledku bych to nezařadil jako samostatný film, protože je to "hraný film", ve smyslu, že vy ho ovládáte. Jedná se o interaktivní krátké snímky (jsou to 3), které vás mají naučit, jak se chovat v určitých situacích. Nejprve si "musíte zahrát" první dva, abyste tam mohli vidět i Daisy Ridley :-). Jedná se o velice povedenou interaktivní poučnou metodu, kde když uděláte chybu, ještě vám vysvětlí proč je to špatně, a jak to udělat jinak (nutnost základní znalosti AJ). https://life-saver.org.uk/ ()

swamp 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně zajímavý britský interaktivní počin, který zajímavým způsobem ukazuje, jak bychom v případě potřeby měli pomoci lidem, kteří to v danou chvíli potřebují. ()

Reklama

Reklama