Reklama

Reklama

Hrůza krvavé příšery

(neoficiálny názov)
  • USA Horror of the Blood Monsters (viac)
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

gumli 

všetky recenzie používateľa

No tak to bola neuveriteľná somarina.Žiadny horror,ale scifi.Len škoda že také hlúpe scifi.Ale filmový zážitok je nezabudnuteľný,vďaka tomu,čo vo filme stvárajú.Astronauti pristanú na planéte upírov.Ale aký sú to upíry.To nie sú upírske zuby,ale skoro ako menšie kly,vypadajú neuveriteľne smiešne.Súboje medzi domorodcami trápne a ubohe,všelijaké monštra,ako veľké netopiere spúšťané asi na drôtikoch,smiešny krabí muž,a iné potvory.Ak sa niekomu zdajú smiešne filmy Eda Wooda,tak to je ešte horšie.Filmy Eda Wooda majú také niečo ako srdce,kým toto je úplný blábol.Je to totálny filmový nepodarok.Škoda.Lebo námet bol dobrý. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Vraj horor, he he. To je snad zart? Ako parodia to fungovalo, hlavne tie velke netopiere a o tych velkych rakoch ani nehovorim:) Celkom boli tiez zabavny domorodci s dlhymi zubmi a ten nepatrny zablesk na dinosaurov tiez nebolo nic vynimocne. V dnesnej dobe tento film nicim nezaujme, pretoze to vsetko je pozliepana krizom krazom a tie rozne farby, ako to previedli v tomto filme ma len rozculovalo. Preco neostali pri normalnom obraze a ked uz tak radsej to mohli previest do ciernobiela. Takto to len vyzeralo choaticky a nudne. ()

Reklama

LION-MR.T 

všetky recenzie používateľa

Ti přerostlí netopejři v jeskyni vypadaj jako naší čeští herci převlečení za čerty. Stejně jako souboj dinosaurů byl hroznej. Jak jdou do kupy dinosouři a upíři to jeď jedno,pralidi,no o moc jsem nepřišel,ještě štěstí,že si z až tak moc nepamatuju. ()

Arach.No

všetky recenzie používateľa

Jenom taková zajímovost, jedná se vlastně o slepenec tří filmů - napovídá už to o čem film je - cave men vampires from outer space. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama