Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po rozchode so svojim dievčaťom stratí Michael (Charlie Tahan) smer, navigáciu vo svojom živote. Upadne do depky, vykašle sa prakticky na všetko a rozhodne sa, že bude jazdiť nočné smeny autobusom okolo vysokoškolských kampusov. Po tom, ako ho napadne jeden opitý chlapík, jeho šéf mu zariadi osobnú ochranku, ktorou sa stane mohutný, potetovaný samoanský chlap menom Ananás. Medzi oboma samotármi vznikne neobvyklé priateľstvo, ktoré dopomôže Michaelovi k náhlej životnej transformácii. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

 Drunk Bus je výborná pohodovka/oddychovka o chalaniskovi, ktorý sa nechal ojebávať svojou babou, ktorá ho poslala nakoniec k vode. Chlapík upadol do depky, na všetko sa vykašľal a začal jazdiť autobusom ako šofér. Jedného dňa mu tam nejaký týpek pritankuje na držku a vtedy mu jeho autobusársky šéf  dohodí ochranku v podobe pokérovaného samoanského borca. Medzi oboma vznikne zaujímavé priateľstvo a pokérovaný borec bude mať obrovský vplyv na vývoj a život nášho hrdinu. Je to na jednej strane film s veľmi sympatickými hrdinami, ale i s pekne vypatlanými postavami s buranskými dialogmi. Inak by som šiel na plné gule s hodnotením. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

V prípade "Drunk Bus" sa vnútorne zhodujem so sochokingom. Toto je skutočne skvelá oddychová dramédia s dobrými postavami, niekoľkými kvalitnými zvratmi a hlavne skvele spracovaným scenárom. Nemôžem síce povedať, že by sme tu už podobnú tému nemali, kde by sme mali hlavného hrdinu, ktorý doslova len tápa v živote a má zo všetkého okolo seba poriadnu depku. No potom do jeho života vstúpi niekto, koho by sme mohli nazvať jeho novým mentorom a veci sa začnú meniť. A v tomto smere môžem povedať, že si film zvolil skvelú kombináciu drámy a komédie. Skvele vyvažuje tón, Komické scénky striedajú dramatické, atmosféra je však nedotknutá a neustále máte pocit, že postavy konajú presne tak, ako by v danej situácii mali konať. A film nezabudne ani na jedno vskutku dobre spracované prekvapenie. Poviem to takto. Je tu jedna postava, kde som očakával, že sa dozvieme niečo viac, no jeho reálny príbeh ma skutočne prekvapil a dojal. Skvelá práca. Vo výsledku ide o skvelý film, ktorý je do každého počasia. Toto je ten typ filmov, ktoré v dnešnom svete potrebujeme ako soľ. Hodnotenie: A- ()

Reklama

Reklama

Reklama