Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Strašidelný autobus veze pasažéry na neznámá děsivá místa, která nevěstí nic dobrého. Hororový seriál je sbírkou výtečných příběhů, ze kterých mrazí v zádech. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (7)

Krvavá jízda (2020) 

Krvavá jízda prináša 6 polhodinových príbehov, ktoré je možné pozrieť v ľubovoľnom poradí a svojou kvalitou sa dosť od seba líšia, jednak čo sa týka toho, ako je príbeh nápaditý a aj svojim spracovaním či hereckými výkonmi. Priaznivci hororu sa príliš nepotešia, nakoľko ani jeden z príbehov nie je vyslovene desivý a minimálne 2 z nich je ťažké vôbec považovať za horory, skôr sú to psychologické príbehy na nie práve najlepšej úrovni. V čase, keď treba byť doma aby sme aspoň svojou troškou prispeli k zníženiu rizika globálnej pandémie však potešilo aj to. ()

Nejvyšší oběť (2020) (E01) 

Potom ako sa rodinka presťahuje na vidiek sa matka Molly dozvie od miestnych, že v lese sa nachádza kameň na ktorom Vikingovia vykonávali obete, ktoré im mali priniesť šťastie a kameň údajne stále účinkuje. Čím je obeť pre človeka dôležitejšia, tým vyššia je odmena...vydarený 30 minútový príbeh, Nóri celkom príjemne prekvapili a je to celkom slušný začiatok. Epizódy môžete pozerať v ľubovoľnom poradí, nenadväzujú na seba. ()

Tři duševně choří bratři (2020) (E02) 

Erik, ktorého po troch rokoch prepustia z psychiatrickej liečebne sa stretne so svojimi dvoma bratmi a rozhodnú sa zaspomínať na staršie časy...predsa len o čosi slabšie ako prvý príbeh, o niečo horšie herecké výkony a ani samotný príbeh nestojí za veľa. ()

Strašný spisovatel (2020) (E03) 

Nádejná spisovateľka Olivia navštevuje kurz kreatívneho písania staršieho profesora a sama píše príbeh, v ktorom už niekedy nedokáže rozlišovať medzi fikciou a skutočnosťou...opäť sotva priemerný príbeh, nevýrazná herečka ako ústredná postava príbehu na úrovni určite nepridala. ()

Laboratorní krysy (2020) (E04) 

Šéf firmy, ktorá vyrába farmaceutické pomôcky zistí, že niekto z jeho zamestnancov ukradol prototyp výrobku počas firemnej oslavy a tak všetkých kolegov vrátane svojej manželky prinúti podrobiť sa prehliadke. Keď ani potom výrobok nenájde, prikročí k drastickejším metódam výsluchu...doteraz najslabšia epizóda, skôr psychologický príbeh ako horor. ()

Stará škola (2020) (E05) 

V nórskom mestečku otváraju brány školy ktorá bola zatvorená pred 40 rokmi, pretože sa v nej stratilo niekoľko detí. Jedna z učiteliek zisťuje, že duchovia stratených detí sa ju rozhodli požiadať o pomoc...celkom dobrá atmosféra, duchovia detí zakaždým hororu pridajú na atmosfére aj keď je to už mnohokrát spracovaný námet. ()

Veřejné tajemství (2020) (E06) 

Počas večierku pre zamestnancov firmy sa dvaja z nich, ktorí vo firme pôsobia krátko rozhodnú zistiť, či za smrťou jedného zo zamestnancov firmy nemohla byť šikana na pracovisku...hororových prvkov sa dočkáme až v samotnom závere, podpriemerná epizóda, masky na večierku tiež nič moc a záverečné rozuzlenie rovnako príliš neprekvapí. ()

Reklama

Reklama