Reklama

Reklama

Epizódy(14)

Zaujímavosti (89)

Mestečko South Park - Cartman Sucks (2007) (epizóda) (S11E02)

  • Scéna, v ktorej Cartman hovorí, že fotka, na ktorej má v ústach Buttersov penis a ukazuje palec nahor, je protestom proti vojne v Iraku a je odkazom na bývalú vojačku Lynndie England, ktorá sa fotila s úsmevom a palcami nahor s väzňami z Abu Ghraib, ktorých mučila. (Real Tom Hardy)

Mestečko South Park - Cartman Sucks (2007) (epizóda) (S11E02)

  • Všetky obrázky s Buttersom, ktoré Cartman vyfotil, je možné vidieť vo videohre "South Park: The Stick of Truth" bez cenzúry, vrátane tej fotografie, v ktorej má Cartman v ústach Buttersov penis. (Real Tom Hardy)

Mestečko South Park - The Snuke (2007) (epizóda) (S11E04)

  • V audiokomentári Trey Parker a Matt Stone uviedli, ako veľmi milovali piatu sériu 24 (od r. 2001). Taktiež spomenuli, že herci a filmári z 24 sledovali túto epizódu a boli tak poctení, že Parkerovi a Stoneovi poslali o týždeň neskôr rekvizitu kufríka s nukleárnou bombou. (Real Tom Hardy)

Mestečko South Park - The Snuke (2007) (epizóda) (S11E04)

  • Scéna, v ktorej Hillary Clinton používa počas zjazdu silný južanský prízvuk, je odkazom na incident z roku 2007, kedy počas zjazdu v Saleme, v štáte Alabama, použila silný, stereotypický južanský prízvuk. Následne ju ľudia obviňovali z toho, že falošne mení prízvuk aby zlákala nových voličov. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama