Reklama

Reklama

Kannum Kannum Kollaiyadithaal

  • India கண்ணும் கண்ணும் கொள்ளையடித்தால் (viac)

VOD (1)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ten film nie že je hudobne chudobný, ale tá hudba to je ako odmocnina z Crazy Froga. Dva a pol hodinové kari filmy nie sú mojou šálkou kávy. Dosť kari, či už indického alebo pakistánskeho, som si užil aj v novodobom Islamabade, konkrétne Londýne a krajine okolo. A indicky som sa naučil len dve slová „sorry“ a „čapati“. Film priniesol ale svoje prekvapenia. Keď opomeniem tú hudbu, ide o zábavný, moderný thriller. Je nápaditý a celkovo taký iný. Ale dabingu sa zrejme nedočká. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Waw! Uznávam, že začiatok nepôsobil zrovna lákavo, až som sa začal obávať, či to nebude len nejaká tamilská akčná odrhovačka. Ale potom to nabralo fakt vynikajúce tempo, dej sa rozvinul do úplne iných rozmerov ako by spočiatku človek čakal, a musím uznať, že vďaka viacerým zlomom a zvratom to využilo daný potenciál takmer na maximum. Ale aj keď pôsobili niektoré veci trochu irelevantne a nelogicky, napokon to všetko do seba zapadlo. Občas trochu "scifi" (ukradnuté auto cez autopilota, vyrobenie odtlačku prstu z fotky), ale našťastie toho nebolo až tak veľa. Postavy super, ich herecké stvárnenie tiež. Tak tu som ochotný dať bez problémov 5*. ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekný film s Dulguerom, začiatok ma pomalší rozbeh ale nakoniec sa čakanie oplatí a príbeh sa dočká zvratov a akcie. Hudobne veľmi chudobný ale zase pohľad na Dulguera to vynahradil. ()

Reklama

Reklama