Reklama

Reklama

Epizódy(3)

Miniséria Podvod v Milionárovi je inšpirovaná pozoruhodným a škandalóznym príbehom Charlesa a Diany Ingramovcov (Matthew Macfadyen a Sian Clifford), ktorí sa pokúsili o „kolosálnu lúpež“ vo vedomostnej súťaži Chcete byť milionár?. V nedeľu 9. septembra 2001 boli major Charles Ingram, jeho žena Diana a ich komplic Tecwen Whittock (Michael Jibson), ktorý sedel v publiku, obvinení z podvodného pokusu získať milión libier vo vtedy najpopulárnejšej televíznej súťaži na svete. Manželia stáli pred súdom za to, že ich komplic v publiku sprisahanecky pokašliaval, aby naznačil správne odpovede na otázky, ktoré majorovi kládol moderátor programu Chris Tarrant (Michael Sheen). (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Dadel

Dadel (hodnotenie, recenzie)

teď jsem to celé zkouknul, to je naprostej tragéd a mizernej herec, bylo vidět že nemá o ničem ani páru, nedivím se, že to produkci přišlo podezřelé, slovo podvod měl napsaný přímo na čele

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Reklama

Reklama