Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ako by ste reagovali, keby vám na mobil zavolala úplne cudzia osoba a vydeseným hlasom prosila o záchranu svojho života? Mysleli by ste si, že ide o kanadský žartík a zrušili by ste hovor? To však neurobil Ryan (Chris Evans), ktorému náhodne zatelefonuje Jessica Matrinová (Kim Basinger) a tvrdí, že ju uniesli neznámi únoscovia a to isté hrozí aj jej manželovi Craigovi (Richard Burgi) a synovi Rickymu (Adam Taylor Gordon). Ryan je pre Jessicu jediným človekom, ktorý jej môže pomôcť. On má zase v rukách jej život i život jej rodiny. V snahe pomôcť im všetkým sa dostane do sveta vrážd a podvodov a to všetko bez toho, aby vedel, kto je v skutočnosti na druhej strane telefónu a čo ho za jeho snahu za záchranu ich životov vlastne čaká... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (410)

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Zábavná blbinka od scénáristy Telefonní budky. Jenže na rozdíl od nervydrásající budky se Cellular veze v pohodovém duchu. Dokonce ve scéně kde Jason Statham honí Chrise Evanse po střeše a v každym filmu by hrála postupně gradující hudba v Cellular hraje Sinnerman od Niny Simone :-) Gigantickým neduhem tohohle filmu jsou až trapné nelogičnosti např. Proč bad guys nespoutaj Kim Basingerovou ale nechaj jí běhat po půdě a volat telefonem (i když ho teda předtim rozmlátili obřim kladivem ale to je jedno). Dále proč na to molo kde má dojít k předávce musí jít i William H. Macy "aby poznal Chrise Evanse" když byl ráno Evans v televizi? Nebo proč hajzl kterej vochcal Kim Basingerovou, když ho škrtila a dělal že je mrtvej počkal až si celá rodina sundá pouta a pak na ně teprve začal mířit? No a nevětší hardcore je "Xena chvat" s krevním oběhem, to snad ani tvůrci nemysleli vážně. Ale dost hnidopišství, protože všichni herci jsou v pohodě (až na Kim Basinger) plus malá role Jessicy Biel a tak to mám rád. A hlavně je to ZÁBAVA a o tu jde až v první řadě, takže jestli se přeneste přes extrémě neschopné padouchy a občasnou stupiditu tenhle film si užijete. Stejně jako já. ()

Dudek 

všetky recenzie používateľa

Sbírka různých klišé okořeněná spoustou nelogičností. David R. Ellis zklamal, ač je scénář hloupý, mohl podle něj natočit svižní akční thriller, jenže to se mu vůbec nepovedlo. Samotný nápad nehýří originalitou, ale ani se nesnaží o něčem takovém přesvědčovat. Scénář z druhé ligy se s ničím nepáře a dává jasně najevo, že tohle by měla být přímočará akce od začátku do konce, snímek u kterého je radno nad ničím nepřemýšlet a vychutnávat si ohromné tempo, to ale Ellis natolí až v posledních několika minutách. Závěr má sice říz, ale ten zbytek nechutně pokulhává. Prostřihy mezi nevýraznou Kim Basinger a Chrisem Evansem narušují rytmus, neboť divák nedostává jedinou příležitost s hrdinkou soucítit. Pár povedených momentů a výše uvedený závěr však snímek jistým způsobem zachraňují a jedno zhlédnutí se ještě přežít dá. [TOP 19/8 68%] ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Znesiteľný thriller okorenený o celkom slušnú akciu. Ellis je rutinér a dramatický podtext si mohol odpustiť. Navyše práve tým tento film úplne stráca na vážnosti. Zvraty pomerne naivné, ale dobre to odsýpalo a herecky sa to tiež dalo prekusnúť. Navyše Nokia musela pekne siahnuť do vrecka v časoch, keď ich s prehľadom predbieha konkurencia. 70%. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Ottman: 1. Opening/Abduction [3:10] ,2. Going Shopping [3:32] ,3. Making a Connection [2:30] ,4. Freeing Ricky [4:05] ,5. Moony's Curious [1:21] ,6. School's Out [4:22] ,7. The Bait [3:06] ,8. Epiphany/Bank [4:02] ,9. LAX [4:21] ,10. We're Going to Die [2:11] ,11. The Pier [4:09] ,12. Lost Connection/Dirty Cops [4:42] ,13. Porsche/Simple Bio [3:36] ,14. Police Station [4:01] ,15. Fake Out [2:12] ,16. Shoot Out [5:42], ()

petaspur 

všetky recenzie používateľa

Neznámí sympaťáci právě unesli vyděšenou Jessicu. Ta však nehodlá čekat na jejich promyšlenou koncovku a s šikovností MacGyverovy sestry dokáže uskutečnit telefonní hovor z rozbitého aparátu. Nezbývá jí než doufat, že ze zásady nespolehlivý hezounek Ryan, který hovor pobaveně přijal, přeloží prohánění uječených plážových myší na později a poprvé v životě zariskuje svou opálenou kůži pro někoho potřebného. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (16)

  • Honička na střeše banky a konec filmu podkresluje píseň "Sinner Man", jenž (krom mnoha dalších snímků) byla použita i ve vyvrcholení filmu Aféra Thomase Crowna (1999). (Lasskoun)
  • Pro scenáristu Chrise Morgana to byl v podstatě celovečerní debut, protože do té doby se mu sice dařilo prodat několik scénářů, ale žádná z jeho prací nakonec nebyla použita. (imro)

Reklama

Reklama